Friday, August 30, 2013

Assalamualaikum...

Masih belum terlambat kan nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin pada sesiapa yang sudi membaca blog usang yang tak tahu mana akhiran nya..

Minta maaf kalau ada yang terkata atau buat perasaan tersinggung kat anda, anda, atau anda.
Maafkan Anis.. Saya cumalah insan yang kerdil.


Hari ni busy sikit sebab betulkan drawing budak practical.. Haru biru sikit la mata! hahahaha..
Sampai rasa macam nak terkeluar..
Alhamdulillah kerja tempat baru ni ok.. Stress tu biasa.. Nama pon kerja dengan client dan contractor kan..
Sudah jugak kita nak ikut style drawing sesebuah company... Makan mana.. Dah terbiasa cara lain tapi
sekarang tukar cara lain.. Fuh! Doakan saya ye!

Insyaallah, semuanya akan berjalan lancar..
Minggu depan ke Bandung yaw! Pi dengan mama! tunggu post seterusnya ok!