Monday, March 11, 2013

Cerita Bermula Dengan........................... Sebatang Pen.

Assalamualaikum...
Sejak kebelakangan ni, anis banyak membaca buku 'self help'...

Tak semestinya kita baca buku 'self help' sebab kita sedang gagal, NO!
Ini untuk memotivasikan diri kita ok...
Sebab kat office memang ada cabinet yang penuh dengan self motivation book!

Hari tu date ngan Malina & Hanna..
Pi tenguk Movie OZ (yang tak best langsung tu) hikhik...
Masa tunggu diorang, masuk MPH.. Nak hadiahkan satu buka untuk En. Zul..

Sedang belek.....belek....belek....belek lagi.....
Dah jumpa satu buku menarik... "Become a person you always wanted"...
Dah nak pi bayar dah... Tetibe!
Ternampak..........
Don't judge a book by its cover....hiyak!
Cover pon dah menarik!

I bought 2! 1 for me and 1 for En Zul.. hehe...

1st page dia dah tulis.......



Hehe... We'll see when i can finish this book...


Anis Othman

No comments: