Monday, March 11, 2013

Cerita Bermula Dengan........................... Sebatang Pen.

Assalamualaikum...
Sejak kebelakangan ni, anis banyak membaca buku 'self help'...

Tak semestinya kita baca buku 'self help' sebab kita sedang gagal, NO!
Ini untuk memotivasikan diri kita ok...
Sebab kat office memang ada cabinet yang penuh dengan self motivation book!

Hari tu date ngan Malina & Hanna..
Pi tenguk Movie OZ (yang tak best langsung tu) hikhik...
Masa tunggu diorang, masuk MPH.. Nak hadiahkan satu buka untuk En. Zul..

Sedang belek.....belek....belek....belek lagi.....
Dah jumpa satu buku menarik... "Become a person you always wanted"...
Dah nak pi bayar dah... Tetibe!
Ternampak..........
Don't judge a book by its cover....hiyak!
Cover pon dah menarik!

I bought 2! 1 for me and 1 for En Zul.. hehe...

1st page dia dah tulis.......



Hehe... We'll see when i can finish this book...


Anis Othman

Monday, March 4, 2013

Buku Baru


Assalamualaikum...

Ye... Allah telah mentakdirkan Anis bekerja di tempat baru..
Alhamdulillah, dalam masa sebulan ni kerja macam biasa...
Kerja pun bertambah menarik.. hikhik..
Kalau dulu asyik tenguk autocad ngan 3D je..
Sekarang banyak design logo la, stage la, eh macam2 la.... hehehe..

Dalam bulan Februari je ada 2 event yang Anis join jadi krew.
Hiyak.. Sumpah penat.. Tapi gua relax je beb! *poyos*

Februari jugak menyatukan Abas dan Aina sebagai suami isteri..
Tahniah abas...

ketahui la... sesungguhnya aku bersyukur mempunyai keluarga yang bersederhana. 

Ok la... 
Ni sempat update pon sebab boss xde.. hikhik.. 
*poyo je.. ingat best staff la?* chey!