Tuesday, October 2, 2012

NO Title.



Salam!
Hiyakkk!
Biasa la.. kat blog ni, kalau tak tulis pasal gumbira ha~ ha~ aku mesti tengah sedih.
Nak buat macam mana. Lumrah la.. takkan sentiasa nak happy je.
Allah menduga umat dia untuk umat dia tidak lupakanNya.
Sebenarnya takde mood nak buat apa pon, sembang dengan boss pon berapa patah je la.
Gelak pon kalau dia gelak, tak focus pun apa dia cakap.
Ye ye.. otak aku dah sampai ke hong kong! haha.
Selalu aku pesan kat diri sendiri ni, "takkan Allah uji kau sikit, kau dah rasa goyah?"
Petang semalam rasa nak nangis sgt lepas cakap phone dgn hafiza. uff..
Bila dah tak tahan sangat, aku makan... Then ok! hahaha
Mama datang kat meja makan, mama cakap... "dugaan mama dulu lagi teruk, adik kena kuat"
Ye.. Bila aku tenguk budak kecil, mereka tak tahu apa yg mereka bakal hadapi.
Buat masa ni makan, main, nangis, tidur..
Aku tak penah terfikir yang aku akan mcm ni.
Oh tapi takpe, Allah dah memperbaiki kehidupan kami sekarang.
Insyaallah akan lebih baik nanti.
:)

*menangis kadang-kadang bagus juga.*

Anis.

No comments: