Tuesday, July 24, 2012

Mabul Island

Salam..
Hehe... Since bulan puasa kan, xleh makan so rehat kan otak dari 3D dengan menaip! argh!
ok la...
Saja nak share xperience pi Mabul bulan 4 hari tu..
Tak sempat nak beli casing underwater for camera :(
Kalau tak boleh show off kat korang Barracuda perang ngan Sotong! huhuhu..
Oh! banyak lagi la!  
Cer usha gambar2 tu.. banyak lagi sebenarnya.. but I iz lazy~




nie view from Sipadan Inn II .7.15am
  
Petang2 jalan-jalan kat Mabul tu boleh 3kali pusing abis la.. hehe
Kecik je island dia.. 
Budak-budak kat situ memang hari2 aktiviti lain2.. 
hahaha... petang2 anis join diorang tau!

mereka ni naik sampan kecik sendiri and pi tangkap ikan sendiri!

Yang perempuan memang suka bergambar :)

Budak ni paling manis anis jumpa!

'kak! saya lagi banyak~'

haaaa nampak? diorang tak takut ok!

view from Backpackers.com














Ok! next Krabi! hek hek hek

No comments: