Friday, July 27, 2012

8 jam.

Salam..
Baru selesai tgk cerita 8jam.
Menetes airmata ku ini. Huhu
Ni la movie yg paling best shaheizy sam.
Tu la lumrah kehidupan kan.
Subhanaallah... Aku bersyukur ada kekasih yang bukan panas baran.
Aku bersyukur ada mama yang sentiasa menasihati. Subhanaallah.. Aku bersyukur sgt.

Apa yang jadi kat Alang tu sebenarnya boleh bg impact positive and negative jugak..

Erm.. Nasib la anis tak terlalu ikut perasaan.

Oh tadi pergi makan ngan en zul. Pre sahur la kononnye.. Agak lama kami tak duduk bercerita tentang perihal kami. Tadi baru ada masa. Syukur alhamdulillah, ada jugak yang sudi membimbing anis.
Topic kami apa yang berlaku seharian.
Tak lupa jugak anis cerita tentang conversation anis ngan ex through YM. No heart feeling. *kapla ada batu sudah keluar* hahahaha

Oh overall cite 8jam tu mmg best. Kisah cinta yang tidak patut diikuti oleh adik2.. Jangan terlalu taksub dengan cinta. Ah! Asal tau batasan. Satgi adal putus cinta nak bunuh orang, bunuh diri. Subhanaallah..

Ok la.. Nak sahur sat..
Selamat bersahur!!!
Salam..

No comments: