Friday, December 30, 2011

Fuyo!! Bye 2011

Salam...

Fuyo!!...agak lama jari ni tak menari-nari untuk menaip di Blog ku yang usang teruk sangat!!
Sebenarnya dah malas untuk menaip dekat blog tapi... *disini bermulanya*

Sedang asyik bercerita tentang masa lalu dengan en. Kekasih..
#tetibe (hahaha! anis dan twitter tak dapat dipisahkan) teringat akan blogku yang hampir mati~

ai : fuh! lama dah I tak mencoret kat blog!
en. Kekasih : tu la... kenapa?
ai : tah la...I rasa takde masa.. I bukak FB pon semata-mata Cty's Choc.
en. Kekasih : Tapi nantikan abah U tak tahu apa U buat.
*upps!! terfikir sekejap...*
ai : ye la kan.. I lupa.. ok la.. I start balik mencoret demi ABAH~
*sesungguhnya I rindu Abah saat ni dan ambil phone lalu SMS abah..*

Ok la... jom nak cerita apa yang jadi pada tahun 2011 ni.

Awal tahun.

Masih dengan Swerve Designs Sdn Bhd.
Busy working!
Early June I left Swerve Designs because they deserve better person. LOL

comel tak I edit picture tu.. LOL!

Started Homemade Chocolate business..
Alhamdulillah.. Sampai sekarang..
Jom Usha! Cty's Choc
  

JUNE 2011.

Alhamdulillah.. I dah berhijrah.. :)
Insyaallah Allah akan memberi petunjuk ke Jalan yang lebih diredhai. 

Dan kami ke Melaka!! 
Mike dah boleh jalan! woot woot!


mike happy dapat spongebob~! mummy pon happy :)

Bawak mikaeel jalan2 kan Sunway Pyramid.
Seronok dia dapat spongebob lagi!

                                                                                      

"nana! nak!!!!"                    


Lpk petang kat Tasik Titiwangsa. 

dengan en. Kekasih n Aki.

Ada Fest apa tah kat Bukit Bintang.. 
And Syafiq buat Gravitti ni.

heeeee...

Pastu pi Tugu Negara... Bergambar kat sana~

Banyak jugak aktiviti bulan Jun. 

JULY 2011

Jalan-jalan ngan pasangan kekasih barrruu!
Aku doakan kebahagiaan Korang yee..
ikaki ... heeheh


ye la ye la... 


lpk makan ikan bakar... 

ika

aki...

Kami ke Kalumpang.. hehehe 


Pastu pi Flora 2011 @ Putrajaya.



Thanks korang... 
Birthday celebration @ Nando's OU.


Sedap okeng! mana kau beli ka?


AUGUST 2011

Iftar dengan EX-KKSY.
nampak tak artis kat situ.. hahaha!



SEPTEMBER 2011

Open House!
Rumah Aki.



Rumah Bangah


Rumah Naniey

Rumah Papa~


 Wedding @ Shangri-La Hotel. Sepupu jauh jugak.



Kehilangan Arwah Pakcik Tan.
Lps ketiadaan Pakcik Tan la mama trauma dan BP mama naik sampai 240.


Kehadiran Lia Zuleeqa Zilhan!
Acu Sayang Lia~


 OCTOBER 2011


Surprise Birthday Party for my dearest Amalina.. :)



Octtwtfest! hehehe... ok la...



 ika punya la nak snap ngan dia..hehehe.. abu! yes... 

NOVEMBER 2011

Bought an iPhone 4. :)

My first Choco Buffet Project.. 
Thanks Shamieza!





Assalamualaikum Auni Medina!



 DECEMBER 2011 


Cuti-cuti Penang.
Buat Satay!

Funfare Penang~




 kitorg naik yg pusing2 tu... omg!! seraaaamm!!



dan keesokkan tengah harinya.... Assalamualaikum Ayeesha Rose!



Dan telah menyertai Ureka by Microsoft.
Thank you, Sifoo.com~





Dan ... sekali lagi pemergian adik beradik mama.. Semoga Pak ngah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman.. amin