Tuesday, October 25, 2011

Kuatkah aku?

Salam..
Anis dah taktau nak ckp macam mana.
Tak boleh nak bayangkan hidup xde mama.. Mama la segala-galanya.

Macam hari2 before ni..
Mama akan ambil anis di office tepat pukul 6.30pm.
Tapi semalam mama lambat. Allah saja yang tau betapa risaunya. Tah la.
Mama ambil dekat pukul 7.30pm. Tu pon datang dgn kawan mama.
Mama jadi lupa.
Mama lupa apa mama makan.
Mama lupa jalan nak ambil anis.
Mama lupa nak mcm mana nak guna phone.

Ya allah... Hanya kau yang tahu perjalanan hidup didunia ini..
Hanya kau yang tahu betapa aku ingin menbalas jasa mama.

3 comments:

sueRAFE said...

awak sabar yea. doakan mama awak. sabar tau. Allah nak uji lah tu

_anees^ said...

insyaallah.. thanks sue...

A L said...

Allah.. tabahkan hati Anis.. jaga mama awk baik2..