Tuesday, October 25, 2011

Kuatkah aku?

Salam..
Anis dah taktau nak ckp macam mana.
Tak boleh nak bayangkan hidup xde mama.. Mama la segala-galanya.

Macam hari2 before ni..
Mama akan ambil anis di office tepat pukul 6.30pm.
Tapi semalam mama lambat. Allah saja yang tau betapa risaunya. Tah la.
Mama ambil dekat pukul 7.30pm. Tu pon datang dgn kawan mama.
Mama jadi lupa.
Mama lupa apa mama makan.
Mama lupa jalan nak ambil anis.
Mama lupa nak mcm mana nak guna phone.

Ya allah... Hanya kau yang tahu perjalanan hidup didunia ini..
Hanya kau yang tahu betapa aku ingin menbalas jasa mama.

Thursday, October 13, 2011

Rahsia Nora.. Rahsia kami?

Salam.. Agak lama anis menyepi kan kan?? Ok...
Nak kata busy tu boleh tahan jugak..
Tp bersyukur kehadrat illahi..
Allah mendengar segala keluhan hati..

Eh... Tp bukan ni yg anis nak cerita.
'anis dalam hall Secret Life of Nora' !!!!
Tak start lg ponnnn...
Ok la... Nnt kita update lg!