Sunday, August 28, 2011

30 Things in 30 Days Challenge : Day 16

Day 16 : Something you don’t leave the house without.


Salam...
Ok la...dikesempatan ni, Anis nak mengucapkan
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.
Maaf kalau ada terlasah tulis, terguris perasaan sesiapa.
Harap dimaafkan..
Insyaallah Anis pon maafkan pada semua.

OK!
Apa yang barang yang anis takkan tinggal kalau anis keluar?

1. Handphone!
macam orang gila kot kalau tak bawak phone.
Sekarang anis dah ada 2 phone, satu lg untuk Duotone Resources.

2. Purse.
wow! purse 2nd tuuuuu... hahaha... its true..
Kalau bawak phone semua boleh buat!

3. Make-up bag.
hahahaha...sorry! dalam make-up bag tu akan ada eye liner, lipstick, lotion, ubat migraine, ubat gastric, suppliment, day cream, apa lagi eh? oh! eyemore, bonjela...hahahaha...beringat sebelum terkena :)

tu je kot yang palinggggggg penting!

No comments: