Monday, July 18, 2011

Dewasa Sudah?!

Salam Semua...
Alhamdulillah... Berkat kesabaran dan kesungguhan untuk berniaga sendiri.
Agak lama tak bercerita-ceriti kat sini...
Jom jenguk aktiviti anis sepanjang penambahan dewasa! :D

13 Julai 2011.

Selamat Hari Jadi, Anis...
Alhamdulillah.. Allah masih lagi memberi peluang untuk anis hidup dimuka bumi ini untuk lebih banyak beribadat kepadanya dan terus berusaha! amin....
Terima kasih ye pada semua yang menghantarkan comment kat FB, Twitter, sms dan phone!
Heeee....
Selamat Hari Jadi jugak untuk Syarul Azren....
Tak sempat jugak nak celebrate bersama2 kan??
Pagi2 lagi Cik Ana suruh pg tenguk letter box...jeng jeng...ada post laju punya surat pengambilan...
Wahhh..ada hadiah la!

thanks ana!!! 
beli dari Pinky Pinkle Shop lagiii....

Lepas ambil present kat Pos laju, mama belanja makan... :D
Pastu pegi beli stock chocolate...
Pastu hantar sample Truffles pulak.. Busy Birthday! hehehe...
Pastu dinner bersama En. Zul, aki and ika..
Venue : Nando's 1U...

 ye ye... tau...burukkkk....

ika


aki..

mereka..

oh sangat lapar nando's ok!!! Thanks sayang!

untuk mereka

nie untuk saya!!! Thanks ika!

sedap betulll...

hahaha!!! 

dan balik, siapkan chocolate pastu hantar ke sentul. Alhamdulillah.

14 Julai 2011

Mikaeel sakit..
Pagi kakak call minta kami kerumah kakak sebab nak bawa mikaeel pi Hospital.
Cirit birit tak berhenti... Kesian Mikaeel...
Perut memulas dengan dia sekali berpusing... kesiaaaannn.. :(

Jom tenguk ni...
Mikaeel dah pandai sangat...
Seronok bila boleh tenguk perkembangan budak2 tau...

percaya la...time dia tidur rasa mcm nak kacauuuu je!

comel kan???!!!

15 Julai 2011

Busy dengan chocolate... Alhamdulillah banyak pulak order.


Order Form = form 
Email = duotone.resources@gmail.com
Tel    = 012-9761271 / 017-8835408

16 Julai 2011

Siangnya xde buat apa pon... 
Malam ada invitation from senior2 KKSY...
Heghehhe...
ada gambar makanan je... 
Gambar lain tak dapat lagi.. 
Terima kasih Puan Husna, Cik Miza, Cik Effa dan Cik Kazi ye!


No comments: