Sunday, July 3, 2011

10 hari lagi..


Salam...Fuh...
Agak terkejut bila tengok cermin dannnn..... OH! I'm turning 24! OMG!
Banyak susah dan senang yang anis lalui sepanjang 24 tahun nie...
Insyaallah kejayaan tu akan datang tak lama je lagi...
Eh...Banyak nak cerita nie...
Banyak jugak pengajaran dan pengalaman nak dikongsikan..

Manusia BOLEH berubah... Percaya la..
Anis dah lalui semua tu..*saat ni tergambar semua kenangan pahit dan manis*
Insyaallah...Bila anis bersedia anis akan kongsi dengan semua...

Ok... Anis nak share dengan korang semua dengan seorang rakan yang anis jumpa dalam alam maya!
Blogger menjumpakan anis dengan Syarul Azren..
dan kami menjadi rapat! hahahhaha.... yer la... interest yang sama... perasaan yang sama! 
Sebab!!! kami lahir pada tarikh dan tahun yang sama!!!!
tengok tuuuu.....

hahahahaha!!!!!! comel kan? korang ada???

tahun lepas celebrate birthday bersama! first time jumpa tau!!

Siti dialam fantasi bersama!
ada lagi satu teater kitorang pegi tonton... 
Tun Mahathir! lupa snap!

Yogi Bear bersama..

Melody of Mimes bersama...

Syarul kesabah dan membawa pulang ini!!!
Thanks Syarul!

Happy Birthday untuk kita in advance Syarul!!! hehehe
Tahun nie kita celebrate bersama!!!!


2 comments:

mysteriouslady said...

adakah patut aku menangies terharu? :P
mmg terharu laaaaaaaaaaa! :((((
oh tun mahathir kite tak snap ek? pelik jeeee. mcm ade jeeeeee!
ok birthday 24 ni lunch sameee!!!
ko kena tulis yg kisah hidup kita ade persamaan juga ;)
thanks Anis. Glad Allah made our paths crossed :)

_anees^ said...

thanks jugak syarul... :D