Thursday, June 16, 2011

Hackers Lebih Mulia dari Stalkers!


Salam!
Satu lagi 'terus yang anis nak terang'...
Hahaha...sorry..sangat ngantuk sambil tunggu nak amek mama..
Terbaca blog Cik Auni menceritakan tentang Anonymous Hackers nie.
Hahaa...At first malas nak amek port!
Tiba-tiba semalam Gua nak download x-men kt 'piratebay.org' bikin kne block..
Whaaatttt theeee fooosh!!!
Terus Gua sokong seratus peratus mereka nie...

Yang peliknye Site2 porn xde pulak kerajaan umumkan nak block?
oooo...nnt xleh dpt idea buat Video Lucah Anwar.. Ok ok ok...
kang blog gua pulak kne block! TET! hahahaha...
Maaf Tok Jib.. Saya seorang belia yang boleh mengundi nieeee....
But its so trueeeee.... Movie pulak yang dorg nak block..
Boleh tak anonymous ni hack bagi gua dpt Loan? hahahah!!!
Yang lawaknye ramai la yang minta Anonymous nie hack PTPTN la.. Uitm la...hahaha!!!
Cool ker? tgk la sendiri Anonymous Hebat.

Oh..satu lagi yang menarik dari Cik Auni tentang kata-kata Suharto :
“Berikan aku sepuluh pemuda, maka akan aku guncang dunia”
dan
“Berikan aku 1000 anak muda maka aku akan memindahkan gunung tapi berikan aku 10 pemuda yg cinta akan tanah air maka aku akan menguncang dunia.”

Hahaha...Nasib la anis pandai Hack duit mama je...hahahaha!! tet!

p/s : tapi kan anis try bukak gov.my mmg xleh bukak la..hhahaha...jom pi meja bulat!

2 comments:

haziQah said...

haha siyes kan anis..org muda da mrh mmg hbs la hehe

_anees^ said...

tu laaaaa...huhuhu...