Tuesday, May 31, 2011

Syukur..

Salam..
Ok! Blog nie akan kembali active dengan artikel2 yang lebih menarik kot. hikhik...
tapi masih tak lari tajuk.. hello.. this is my personal blog la.. suka hati i la nak cite apa pon kan kan?
Oh.. ada yang ckp "perlu ke tulis tentang diri sendiri dalam blog sehingga semua orang membacanya"
ups.. awak xnk blog awak punya pasal la.. huhu.. that's the answer..
Selain kita boleh berkongsi 'masalah' kita juga boleh berkongsi tempat makan yang sedap...hahahah!
I loike!

ok la!

Last Friday Cik Rey menganjurkan small gathering dengan rakan2 hira'!
hehehe... Anis lambat sikit.. sbb ada kerja..
Maklum la semalam ialah hari terakhir Anis dengan Swerve Designs.'fuh..dont ask why ok dear..'
Cik Rey kata "ana teringin nak makan sushi sebelum balik Mesir."
So kami pon makan di O-shima Cafe! woot woot!
Sushi dia sedap jugak...setanding dgn sushi2 ternama.. 
Wasabi dia yiow! sedap!! 
Tapi sorry yer...Anis lupa nak snap gambar sushi..hehehe..
Seronok jugak bersembang ramai2...ye la...asyik kerja je kan... hahaha..

O-shima Cafe.
Cafe nie kat Alam Sentral je.. betul2 depan entrance PAS.
sushi sini Halal.. Hak milik orang Malaysia.

hehehe...

Adik Feno pn ada!! duluuuuu kecik je lagi!

terima kasih  Mira! dapat ole-ole dari Korea lagi u!

Ok la... Bertemu kita lagi di lain hari!

Monday, May 23, 2011

6x.

Salam....
Dah 6x anis click New Post, tulis...tulis....dan tulis....
Akhirnya anis akan Delete Post!
erm....Adakah kerana anis sudah bosan dengan dunia Blog? tidak sama sekali!
Cuma, banyak perkara yang bermain diminda...
Insyaallah... Banyak benda yang anis akan kongsikan..
Anis ingin berhijrah...Menuju jalan Allah... Insyaallah...
Amin.

Monday, May 16, 2011

Dugaan!

Salam..

Ah! Blog juga tempat aku luahkan semua! hhahah!
I'm sorry! but this is true!
Nak nangis sekarang juga!
Saat semua berjalan dengan sangat lancar, sangat best.
Saat tu la datang dugaan yang sangat mencabar..
Ya Allah... Hanya Kau yang tahu perjalanan hidup ini.
Insyaallah keputusan yang aku telah aku buat..
Rezeki ada dimana kita cari..Insyaallah..