Monday, February 28, 2011

Movie review.

Lamakan tak buat review pasal movie?
Jom!

Disebabkan amanah kerja.
Sehingga tak sempat menonton wayang.
Jadi terpaksa la download semua cerita nie.
Bukan x support industri ok.

1. Hantu Kak Limah Balik Rumah.


Yiouch! Sumpah lawak...Cer cite.cer cite...
Anis xleh stop gelak...Hahahhaa...
Hantu Kak Limah tu rupa-rupanya Gila, bukan lah Hantu.
Watak yang paling lawak ialah Johan! heee

2. 127 hours.

Based on true story.
Wow!
Gila ar! If anis was there sure MATI!
Such a nice movie but kinda boring sbb lambat. :D

3. Black Swan


Totally sakit otak tgk cite nie...
Mmg la Natalie nie ballet cantik gila but Wa malas sgt nak fikir what happen next.
Natalie as Nina nie a ballet dancer yang cuba untuk menjadi Swan Queen for a production Swan Lake.
Nina dapat jadi Swan Queen but she became paranoid dengan Lily, one of the best ballet dancer akan amek
tempat dia. Dia mula berhalusinasi. and last dia mati. oh! crazy!

4. Burlesque.


Maybe i'm a person who like musical movie.
Superb! heheehhe....I Loike.
Nak buat rambut mcm Christina boleh x?
yiouch! Plus tersuka ngan mamat nie!

Cam Gigandet.
Tgk la mata dia...owh....melting!
Movie mesti tonton ok!

5. Khurafat.


ok Seram!
Abg shamsul, agak agak nak tak pakai pelakon?
Saya nak! cite seram je k?
hahahha! motif nye ialah....jeng jeng jeng...
Ok cite nie seram dan sangat bermotif...
*hahaha..nie semua ika la ni! motif.motif...


Ok la...banyak lagi movie dah download tapi x tgk lagi.
Nitey nite..nak ZZZzzzz.

No comments: