Thursday, January 6, 2011

Fully Utilized.

Salam..
Alhamdulillah...Segala yang dirancang berjalan dengan sangat lancar..
Oh i'm turning 24 this year.. Ow Ow... xpe xpe...relax je...
Years before i was writing about my Azam tahun baru kan?
Nah....this year sumpah xnak tulis! Haram satu pon x buat, anis!!!!
Ups...sorry..
Sbb anis rasa azam tu hanya angan-angan yang akan anis dapat without doing nothing. huuu
and anis ada terbaca status FB seorang photographer hebat yang agak lama anis mengikuti perkembangan family dia, berkata :
'Angan-angan dengan cita-cita tu sebenarnya sama sahaja. Bezanya ialah, cita-cita itu ialah angan-angan yang diusahakan' -  SN

Ok! anis dah membuka mata~
mcm southpark custom character bawah nie.
haaa...dah byk masa sgt smpai sempat buat nie semua. ngee..

Saya ingin membina empire! yeah!
InsyaAllah.....
Dengan adanya sumber-sumber yang boleh mendatangkan hasil..
akan ku redah! 
Tapi saya tetap akan menjadi Interior Designer for Swerve Design. ngeee...

Oh! 
Sejak ada Unifi ni segalanya dihujung jari... Oh!
Ber'skype' sambil bergayut menggunakan talian tanah.
Walaupon boleh call free guna skype, tp baik guna talian tanah!
lebih menarik! hahahahahhaa

tgk tu....ish ish...

heeee....dah boleh berjinak-jinak menjadi hacker!~ 
watch out!
tp perlu ke nak jadi hacker ada tenet laju?

Cani cerita dia...
Mmg la dulu nak install streamyx jer 2mb + percuma call kesemua TM = RM139
Sbb Unifi 5mb + percuma call kesemua TM + HyppTV free *tp ada channel kne byr rm6-rm9 per month* + 60gb usage per month *anis guna x smpai 60gb kot.rugi? kne berbusiness cani!* = RM149 

So baik amek Unifi kan? 

Ok la! nak ZZZZzzzzz...

p/s : try update blog setiap hari utk mendapat traffic yg lebih byk!
love u Nuffnang... heeeeee

No comments: