Tuesday, December 14, 2010

Mereka Disatukan.

Sabtu - 4.12.2010.
Bertolak ke Kuala Kangsar seawal 11pagi dari Gombak.
Anis dan Eika.
tapi singgah sebentar di MCD untuk memenuhkan perut.
Dengan berbekalkan Mc Chicken Supreme set medium 2, kami memulakan perjalan...
yeaaaahhhh...memandu ke utara tanpa mama! hehehe.*nmpk sgt anak mama!

tgk! sempat.....
Sepanjang perjalanan kitorg bercerita jer....
maklum la, lama tak jumpa...hehehe

sambil ika dok tetttt teettt teettt... 

heeeee.....nmpk dah bukit2...

Tanpa berhenti dimana2! Kami selamat tiba di Tol Kuala Kangsar jam 2pm.
*whooopsss lupa nak upload dr phone. malas!
Kami menggunakan direction dalam card je untuk ke rumah naniey..
Tapiiii.......kami salah simpang ke rumah naniey! miahahaha....
Melilau2 kitorg dalam Kg sayong masjid tuuu...heeeee

Sesampainye kami, mcm org besar2 pulak disambut..hehehe *sebab sesat :P
Naniey masih x bersiap lagi sebab masih awal. *yay sempat tgk naniey bersiap.
Majlis akad nikah dilakukan di Masjid Sayong. Naniey tunggu di rumah.
Batal air sembahyang dirumah...Jeng jeng jeng.

Naniey di'make up'

Siap!


menanti kehadiran suami. youch!

boleh nmpk kan muka kegembiraan?


anak sedara naniey...alia ngeeee..


bergambar dengan pengantin.


eika pon!

Nazrah Hanani selamat menjadi isteri kepada Kamaruzzaman.
Alhamdulillah..

acara batal air sembahyang...Kamal pakaikan gelang untuk naniey.

sorry la blur sikit...hehehhe...sbb tgh pegang alia.

mcm biasa...masih sempat! :P

Lepas Akad Nikah dan acara batal air sembahyang, tolong antar kamal ke rumah singgah kawan mak naniey.
Malam tu jugak ada malam berinai... 
Balik je trus siap2...heeee....Anis la tukang sanggul rambut naniey!
*guna konsep korea plak tu..nasib terselindung sebalik veil.

jeheeee...dah siap!

omg! muka nmpk penat! *nmpk tak rambut2 pusing2 ala2 ziana zain tu?
hahahah! naniey x suka! tapi cantik x?


jadi gila kejap!

siap bersanding

heeee...mak ngan ayah naniey pon nak bersanding jugak!

suka sangat pose nie!

Lepas je acara bergambar. *sebenarnya banyak lagi gambar...tapi battery kiok! terpaksa guna camera kamal.
heeeeee...
Ok...disebabkan nie la kali pertama drive non-stop. Selesai je majlis, dengan baju2 cantik anis tertidur ok!
Actually kne tolong bubuhkan barang dalam V.I.P gift.
Tapi! selepas 30min melelapkan mata, anis cergas semula! yeah!
Basuh muka, lap-lap sikit, tukar baju dan berjuang!
Nak tau x? sebangunnya anis, kerja memasukkan gift berjalan dengan sangat laju...
miahahaha...saya kan laju..*poyoooo nyeee
Abis semua tu. ZZzzzz balik tanpa menghiraukan rakan-rakan nak bersembang...hahahaha

Ahad, 5.12.2010
Morning! 
Kalau balik kampung mmg anis suka mandi pagi2...fresh dow!
Tapi disebabkan kenduri dan ramai org...terpaksa la membatalkan niat suci ku itu.
Lapar tahap dewa! hahahhaa....
Anis dan eika buat keje best...Nak beli barang kat Pekan Sayong....
Dan kami singgah makan nasi lemak! hahahahahaha! *sorry naniey!
ok...balik tu kami mandi....yea...siap-siap....

naniey dimake-up.

eika make-up sendiri!

siap! hehehe...
Lepas dah siap-siap tu pengantin lelaki pon dah sampai..ngam-ngam jeeee....
Bila keluar tenguk Dilla bersama kekasih dan fafa ada kat luar....waaaahhhh....

naniey bersanding :D

Tenguk la betapa matangnya wajah naniey.

ok...kenapa adanya gambar Diba kat sini ialah kerana....

Pergi amek cake kawin naniey kat Pekan! heeeeeeeee
Diba lah kena ikut. wa tatau mana satu kedai nya pon.

sempat...

lagi sempat!

kami pon nak bersanding...gergasi sungguh kerusi tuu...


oooo lupa! lama x jumpa dorg.... :D

acara potong cake. tu la cake yang kitorg pegi amek tu.

kami bergambar.

bukan curik rasa ok!

ye saya pendek.

tapi tetap baik...hahahaha

eh malu-malu pulak!

Lepas je makan cake.. kami pon nak berangkat pulang ke Kuala Lumpur..
Sedih rasanya nak balik...seronok duduk dekat rumah naniey...
Family naniey semua sporting and lawak...
InsyaAllah kita jumpa lagi.

Sungai Perak.Publish Post

Bye!

p.s : tau tak berapa lama anis amek masa untuk publish ni? 2weeks ok! malas gila...tenet kat umah xde! tunggu wa install Unifi! haaaaa...Mau lawan?

No comments: