Monday, October 18, 2010

Movie.

Salam..
Malam kelmarin baru teringat yang 'Lagenda Budak Setan' masih belum ditonton.
oh...i'm a bit outdated rite? wei! i'm a career women ok!! hahahahaha
Berbekalkan Ameltz Yoko-Yoko, layan movie.





Suka gila dengan watak Kasyah yang dilakonkan oleh Farid Kamil. Oh!
Memang la ada perbezaan antara filem dan novel.
Tapi kalau nak ikut 100% mmg 4 filem pon tak abis kan!

Watak Azmi yang dilakonkan oleh Que Haidar betul2 buat anis benci dengan keganasan!
OMG! percaya atau tak? perkataan 'sial' tak lepas dari mulut nie bila tgk 'Ayu' kena pukul teruk!
OK! Anis penah kena lebih teruk dari tu. Sampai berdarah mata.
Tapi dulu masih bodoh sampai dah kena pukul pon masih sayangkan orang sesampah tu!
oh! Tak suka! tak suka!!!
Sampai sekarang anis benci lelaki pukul perempuan!
*pempuan pukul lelaki xpe! wahhahahaa!!!

erm...x suka!

Banyak betul adegan dalam filem tu yang anis penah buat...
yang paling membuatkan anis tersenyum bila Ayu buat diari cinta mereka!
hahahha!!!

I can't stop crying while tengok Lagenda Budak Setan..
Kekasih saya juga seperti Kasyah.
Sangat setia..
Mudah-mudahan berkekalanlah kesetiaan tu dengan dirimu... Amin...
cewah!


Wall Street.

For almost 7months kami tak pegi menonton.
hehehe...last wednesday kami menonton Wall Street!
hahaha... Percaya atau tak, kalau kitorg tgk movie mmg mulut tak boleh diam!
Ada je benda yang nak complain! hehehe...
Plus Wall Street main dengan duit and saham! hahahaa...
Kami obsess nak berniaga!
Shi LaBeouf was great actor! superb!

i really like her character!
and i wish my hair short...oh...

No comments: