Wednesday, October 13, 2010

Cerita saya diakhir minggu raya!~

Salam.
hehehe....Jenuh dah mencari fakta-fakta untuk 'Tragedi 10.10.10' semua masih samar.
Tapi RM1000 diberi kepada keluarga mangsa!
Wei! nyawa kot!
ok la....nak cerita benda lain pulak!

Jumaat 8.10.2010


Banyak sangat kerja nak settle utk projek baru..
waaaaa..
Saya ingin pergi menonton teater nie!
Teater Musikal Tun Mahathir. 8.30pm.
Keluar dari office 7.10pm..WHAT!
Apa lagi berdesup mengalahkan F1! Jalan pulak jam gila! nasib gua pro beb! whahahhaa..
Sampai tepat2 8.30pm..Larrrrriiiiiii.....

Baru ku kenal erti perjuangan Mahathir...hikhikhik
Teater nie mengambil masa 3jam...kriok kriok perut Oooo...
F.Y.I kitorang duduk seat depan tau! Actually seat tu utk price RM150 tp kami dapat RM50!
Balik terus ZZzzz.... :D
Jom usha gambar!
zizan nin memengang watak Dr. Mahathir *zaman remaja ar 

adik kecik nie memegang watak Che Det. *time kecik ar.
sorry lupa namanya.

antara pelakon2! oh tu Dato' Jalaluddin Hassan pegang watak ayah mahathir.

tu Erra Fazira(Datin Asmah) ngan Isma Daniel.(Tun Mahatir)

ini kami! syarul.

baru blk keje ok!
ticket!

Sabtu 9.10.2010

Hari berjalan-jalan...yehaw!
Pegi IKEA...bersama kekasih. :D
Gambar ada kat kekasih ar! tak amek lg...later la eh?
Shopping....meatball....balik! heeeee...
oh!
Happy Birthday to you, Noor Amalina!!!
Dah tua dah awak! hikhik...


Ahad 10.10.10
Open house!
heee....terima kasih pada mereka yang hadir...
ramai jugak yg x hadir..hhahaha!
10.10.10...tarikh keramat jugak nie! eeeee....takut!
hehehe....
Gambar pon tak sempat nak upload lg...
:D tunggu eh!
oh...nina ngan ain, rakan SMSSAAS...terima kasih k sbb dtg!
aku tak puas bersembang ngan korang! rinduuuu.....
nina siap ckp 'no wonder la anis jadi interior designer, dari sekolah asyik conteng buku'!
Oh no!!! hahahaha...mana tau nie???
F.Y.I semua tempat anis conteng! LOL!

Isnin 11.10.2010

Check inbox and dapat Topup RM5!
wahhahhah!!!
Ingat tipoooo...try boleh pulak!

hikhik....

Dapat topup dari Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia...
Sebab jawab survey tentang "Kajian Persepsi Belia Terhadap Pemansuhan PMR dan UPSR"
hehehehe...Thanks!

No comments: