Saturday, August 28, 2010

Ini Adalah cerita minggu lepas. OH~

Jumaat ; 20.8.2010

Hari ni Berbuka kat rumah Papa...
Sbb Papa minta Kak Milah makanan yg Anis request...
hehhe.. Sayang Papa!
Menunya ialah : Nasi Minyak, ayam masak merah, kurma daging. and ikan bilis goreng ngan tempoyak.
Tempoyak tu hafiza belajar untuk bakal mak mertua.

Sedang seronok makan papa tanya about one of kawan syuhaida yang ada problem ngan mertua.
Suddenly anis tanya "Papa suka orang x?" hahhahha!
Semua org gelak!
Papa : Kalau papa x suka, papa x suruh la Milah masak nie untuk anis!
Yay!~ I'm accepted!

Sabtu ; 21.8.2010

Pagi2 pegi rumah abang....
Mama antar barang...
Tengok lah anak sedara ku yang semakin membesar~

grrrrrr.....hiyah!

Hari sabtu nie pulak ada Berbuka Puasa dengan EX-SMSSAAS...
Ramai yang berjanji nak datang!~
dan hanya 4 orang yg hadir!~ wajarkah anda hanya bercerita????
PLS LA!
Pastu lupa nak snap snap~

Oh dah kami berbuka di Restoran milik keluarga Azreel Azhar.
Konsep restoran nie sgt menarik!
Dengan bayaran RM2, anda boleh makan sebanyaknye..
TAPI! haruslah basuh pinggan dan cawan sendiri.. :D

kalau hebat cari lah saya~
*nie la restorannya

beratur untuk membasuh!

telah di 'publish' dalam Utusan Malaysia


Ahad ; 22.8.2010

Awal pagi bangun untuk ke pasar PJ.
Nak masak berbuka untuk En. Zul...

sun's ray~

Kena kerja tp boleh ganti cuti.
Sbb ada tender.

Bergegas untuk pulang...
Kerana En. Zul minta masakkan masak lemak untuk nya.
huhuhu......
Menu : Masak lemak daging bakar, tauhu jepun ala Thai, Ikan sumbat sambal dan sayur..
Fuh! Ikan n sayur mama membantu...
And compliments to the chef! haahahahh... Thanks Kekasih!
pon lupa untuk snap makanan!

En zul hadiahkan nie..sbb anis nak kucing tp x boleh.... :(

Isnin ; 23.8.2010

3d pertama yang berjaya disiapkan.
Alhamdulillah...
Hanya dengan bantuan Amli melalui SMS dan Youtube!
Akhirnya aku juga boleh menjadi 3D Visualizer!
Tapi masih banyak yang perlu dipelajari untuk render!
Google sketchup and render with SU Podium

hehehe...wish me luck~!

3 comments:

am said...

wow
anda berjaya
hahahaha
tingkatkn usaha

mysteriouslady87 said...

aaahh jelesnye!

anis fareeza said...

AM : hehehee...thanks!

syarul : kau jeles part yg mane?
hehehee