Thursday, July 29, 2010

Pictures of Gala Laman Budaya.

huhu...
Sorry..Anis baru je dapat pics nie dari junior!
Nah. saksikan!
Gala Laman Budaya


nie baru sikit...sebelah kanan ramai lagiiii..


nie booth untuk saito college..


crayon art.. comel sangat! yg dihigh light merah tu yang anis buat..
yang lain tu dorg dah buat hari jumaat.. 
tu yg anis buat hari sabtu.


hehehe...tu tu..tgh buat la tu!~


alamak! lupa aper name benda nie!~

rombongan datuk bandar di booth kami.


ara the nail artist. 


miss intan bersama henna design nye.


hadiah untuk pemenang.


seniman tepian.
oh! nak Promote sikit..
yang 2 dari kanan tu mmg btol2 artist..
Chekri Mansor nama gelaran nya.


nie antara lukisan nya.


lepas beliau, beliau... hahaha..beliau bersama lukisannya.


makanan free oleh MBPJ.


aiyak.. tu ar..masa kecik2 xnk beli.


saya juga pelukis henna!


haaa...tu lukisan henna sendri. 


haaa...mus la antara mangsanya.


haaa..cerita pasal budak comel nie..
mula abah dia datang kat anis "dik...boleh x tolong lukis bunga kat pipi anak abg?"
Anis : "boleh..tapi saya guna color buncho, gatal ngan pedih sikit"
Abah budak tu : " xpe dik"....


tgk...dah lukis...pedih! dia nangis..


dah kering ok la...hahhaha...comel gila! 
she said " thanks kakak"!


bergambar dengan Nora. comel sangat.


dengan Adibah Noor..
dia kurang senang sikit untuk diambil gambar. 


sampai cakap "satu je, saya terpaksa pergi"
Padahal budak2 tu tgh posing lagi. 
*fikirkanlah!*


dengan Dayang nurfaezah. She's nice!~ menolak permintaan orang dengan baik.


kenangan!~

4 comments:

T@sh Sch@ said...

wow best ...
hehehhe ms adibah blah tu ... awak pun blah samer gaks ... ;P hehehheh

anis fareeza said...

hahahahaa... dah dia kata sesuatu mengguris hati...ahaha

naimah said...

kak anis, yg artwork crayon tu, mcm mane buat?? just gune crayon je ke?

anis fareeza said...

naimah : yup...color ngan crayon pastu lukis guna toothpick...nak akak ajar bolehhh