Wednesday, July 28, 2010

Hari minggu yang bakal memenatkan.

Salam...
Fuh...
Tgk title pon dah x tahan! huhuhu...
Baru satu minggu dilalui dah penat nie!

Sabtu, 24.7.2010

Bangun seawal 7am.
Join Saito College untuk event kat Taman Jaya.
Gala Laman Budaya oleh MPPJ.
Best...
Ada macam2 pertandingan..
Pertandingan poco-poco, karoeke, dikir barat, eh byk la!

Anis pon ditugaskan buat Crayon art, conteng henna and face painting..
Seronok sampai rasa xmau balik! hehehe....

Tapi memandangkan malam ada event pulak...

Malam,
Akustika Serumpun Jiwa.
Oh. Aku teruja....
Pegi sana semata-mata demi Azreel dan Fynn Jamal!!
fuh...
Aku nangis.
Lupa nama mereka. Maaf.

Ainul Aishah & Mohd Jayzuan

SINGLE Ainul

Fynn Jamal. 150 juta kali


Biar. Lagu untuk abah.


Azreel Azhar. Cair saya!~ hahaha.. *Mahbubku.
peace reel!~
Jumpa di Akar~!

Balik dari UITM, anis, malina dan Elya lpk kt Bangi Kopitiam kt TTDI jaya.
Dahaga sangat!
dah 3 minggu tak makan 'pasar malam' nie!!!!
not bad la makanan kt Bangi Kopitiam tu.

Cik malina

cik Anis.


cik Elya.


Cik pengawas SMK 19 :D


ouch!~


Teh Masala Muthu.

Ahad, 25.07.2010

Seawal jam 8.00am, papa dah suruh panggil anis.!
"papa ada surprise utk anis...mai tgk mai tgk."
papa belikan kain raya yang sangat cantik *terharu*
nak tgk?? tunggu raya ok!~

Lepak tgk TV

Tengah Hari

Ke KL untuk membeli barangan perkahwinan Hafiza n Abg. *papa, malina, maryam juga ada!*
*x sabar pulak!~*
Pilihkan baju raya en. Zul. *wink wink*
Malina dapat baju raya siap sudah!~
Pulang ke rumah.
yeah!~

anis memang karut. *hidup untuk mencuba


Kad kawin.


Hang Papa :D 


tidak mengerti kenapa harus begini!~


Cik bakal pengantin.


ouch! love the face, papa!


tgk! Aunty yang ingatkan anak buahnya!~


saya tahu saya gumuks. Jadi?


pilihan baju melayu En. Zul


percubaan tudung. tp bukan ini pilihannya. Tunggu!


Malina sangat comel sekarang! Oh ketahuilah bahawa kakakmu ini sangat suka!


picture of the month!! 


Beridah Alam Sentral pulak!
Saja jalan2, hafiza nak beli anak tudung bertingkat.
*saya dah beli td :D *nnt la tunjuk~

p/s : nie baru minggu nie...Tunggu minggu depan pulak!
*gambar yang ke Gala Laman Budaya akan diupload nnt~

Selamat Malam!~

3 comments:

Mysterious Lady said...

benci. ko nak pergi mtv world stage kannn? cett kalau jumpe tiket lebih tolonglah sedekah kat aku ;)

T@sh Sch@ said...

wahhh ini betol3x bz ...
but so nice n happy famili ...

psst ainul tu nyanyi lagu per ..

_anees^ said...

mystery lady : aku xde ticket! :((

tasha : dia nyanyi lagu yang anis post video tu.. tu single baru dia