Friday, July 30, 2010

Goodbye My Lover!

Goodbye My Lover - James Blunt.

2006.....
Pernah anis tujukan untuk si dia.
Sebab anis sangkakan yang kami tidak akan pernah bersama.
Sebab anis sangkakan nama anis tiada ruang dalam hati si dia.

Pernah anis diarahkan oleh Puan Mas untuk membuat semula assignment yang diberi.
Pernah mereka kata anis kecewa kerana lelaki.
Ya!
Anis merana kerana dia masih sayangkan gadis itu!
Anis kecewa! ah!
Bisa gugur jantung nie bila teringat waktu itu!
uh!

8.8.2006
Akhirnya si dia menyatakan,
"anis, mulai saat ni.... i akan sayang u...akan jaga u"
Bisa nangis!
Aku cinta dia!
namaku dimana-mana
2007
Kami masih bersama.
Menjalin hubungan dari jauh demi cita-cita.
Namun tiada apa dapat pisahkan kami!
Gaduh? Itu lumrah dalam perhubungan!~

2008
Masih lagi bersama!
oh! Tiada kata-kata.

2009
Yeah! Pernantian yang dinantikan!
Si dia tamat belajar dengan Diploma di dada.!
Kami jumpa hari2!
Oh Indah!

2010
Dan kami akan tetap bersama!
Insyaallah untuk hari-hari yang akan datang!
Insyaallah kami akan disatukan dengan ikatan pernikahan.
Insyaallah kami akan bersatu membina empayar!
Insyaallah kami akan memperingatkan antara satu sama lain!
Insyaallah aku akan setia padamu..........................................

Thursday, July 29, 2010

Pictures of Gala Laman Budaya.

huhu...
Sorry..Anis baru je dapat pics nie dari junior!
Nah. saksikan!
Gala Laman Budaya


nie baru sikit...sebelah kanan ramai lagiiii..


nie booth untuk saito college..


crayon art.. comel sangat! yg dihigh light merah tu yang anis buat..
yang lain tu dorg dah buat hari jumaat.. 
tu yg anis buat hari sabtu.


hehehe...tu tu..tgh buat la tu!~


alamak! lupa aper name benda nie!~

rombongan datuk bandar di booth kami.


ara the nail artist. 


miss intan bersama henna design nye.


hadiah untuk pemenang.


seniman tepian.
oh! nak Promote sikit..
yang 2 dari kanan tu mmg btol2 artist..
Chekri Mansor nama gelaran nya.


nie antara lukisan nya.


lepas beliau, beliau... hahaha..beliau bersama lukisannya.


makanan free oleh MBPJ.


aiyak.. tu ar..masa kecik2 xnk beli.


saya juga pelukis henna!


haaa...tu lukisan henna sendri. 


haaa...mus la antara mangsanya.


haaa..cerita pasal budak comel nie..
mula abah dia datang kat anis "dik...boleh x tolong lukis bunga kat pipi anak abg?"
Anis : "boleh..tapi saya guna color buncho, gatal ngan pedih sikit"
Abah budak tu : " xpe dik"....


tgk...dah lukis...pedih! dia nangis..


dah kering ok la...hahhaha...comel gila! 
she said " thanks kakak"!


bergambar dengan Nora. comel sangat.


dengan Adibah Noor..
dia kurang senang sikit untuk diambil gambar. 


sampai cakap "satu je, saya terpaksa pergi"
Padahal budak2 tu tgh posing lagi. 
*fikirkanlah!*


dengan Dayang nurfaezah. She's nice!~ menolak permintaan orang dengan baik.


kenangan!~

Wednesday, July 28, 2010

Hari minggu yang bakal memenatkan.

Salam...
Fuh...
Tgk title pon dah x tahan! huhuhu...
Baru satu minggu dilalui dah penat nie!

Sabtu, 24.7.2010

Bangun seawal 7am.
Join Saito College untuk event kat Taman Jaya.
Gala Laman Budaya oleh MPPJ.
Best...
Ada macam2 pertandingan..
Pertandingan poco-poco, karoeke, dikir barat, eh byk la!

Anis pon ditugaskan buat Crayon art, conteng henna and face painting..
Seronok sampai rasa xmau balik! hehehe....

Tapi memandangkan malam ada event pulak...

Malam,
Akustika Serumpun Jiwa.
Oh. Aku teruja....
Pegi sana semata-mata demi Azreel dan Fynn Jamal!!
fuh...
Aku nangis.
Lupa nama mereka. Maaf.

Ainul Aishah & Mohd Jayzuan

SINGLE Ainul

Fynn Jamal. 150 juta kali


Biar. Lagu untuk abah.


Azreel Azhar. Cair saya!~ hahaha.. *Mahbubku.
peace reel!~
Jumpa di Akar~!

Balik dari UITM, anis, malina dan Elya lpk kt Bangi Kopitiam kt TTDI jaya.
Dahaga sangat!
dah 3 minggu tak makan 'pasar malam' nie!!!!
not bad la makanan kt Bangi Kopitiam tu.

Cik malina

cik Anis.


cik Elya.


Cik pengawas SMK 19 :D


ouch!~


Teh Masala Muthu.

Ahad, 25.07.2010

Seawal jam 8.00am, papa dah suruh panggil anis.!
"papa ada surprise utk anis...mai tgk mai tgk."
papa belikan kain raya yang sangat cantik *terharu*
nak tgk?? tunggu raya ok!~

Lepak tgk TV

Tengah Hari

Ke KL untuk membeli barangan perkahwinan Hafiza n Abg. *papa, malina, maryam juga ada!*
*x sabar pulak!~*
Pilihkan baju raya en. Zul. *wink wink*
Malina dapat baju raya siap sudah!~
Pulang ke rumah.
yeah!~

anis memang karut. *hidup untuk mencuba


Kad kawin.


Hang Papa :D 


tidak mengerti kenapa harus begini!~


Cik bakal pengantin.


ouch! love the face, papa!


tgk! Aunty yang ingatkan anak buahnya!~


saya tahu saya gumuks. Jadi?


pilihan baju melayu En. Zul


percubaan tudung. tp bukan ini pilihannya. Tunggu!


Malina sangat comel sekarang! Oh ketahuilah bahawa kakakmu ini sangat suka!


picture of the month!! 


Beridah Alam Sentral pulak!
Saja jalan2, hafiza nak beli anak tudung bertingkat.
*saya dah beli td :D *nnt la tunjuk~

p/s : nie baru minggu nie...Tunggu minggu depan pulak!
*gambar yang ke Gala Laman Budaya akan diupload nnt~

Selamat Malam!~