Thursday, May 6, 2010

Holiday??

Ok...This will be my last entry for this month :D
I'll be busy starting from tomorrow! oh gosh!
Ya Allah, Kau permudahkanlah segala urusanku.....Aminnnn..

5 May 2010
Saito College hosted a visit during the KL Design Week.
*ngeeee tetiba ter'omputih plak'...whatever!~~*
College has arranged for our schedule.
So, we went to National Art Gallery, Cap Square and Muzium Negara.

Anis ada snap beberapa gambar di Art Gallery... Tapi semua gambar dan video time kt sana hilang!
Tu yang menjadi tanda tanya...Ish..
Know what?
By the time anis transfer photos from camera to laptop, anis tertidur!
Lagi pelik!

Ok...nie sebahagian yang anis snap masa di Muzium Negara...
Oh..Actually kt Muzium Negara sekarang ada 'Pameran Keranda'
RM 2 for adult + RM3 for camera.

entrance.



peace 。◕‿◕。

kat sini laaaaaa.... :P

Upacara India untuk Sami *faham x?*

Junior!

٩(-̮̮̃-̃)۶



nah...sambil menyelam minum air. hehehe

After final, i'll update my blog' skin. 
Actually dah design..tp x cukup masa la... heheehee

tunggggggguuuuuuuuu......

12th, 13th and 14th may college buat trip pi Janda Baik.. 
Sooooo lagggiiii buuuusssyyyy...

Oh! neway time kat Art Gallery, anis teruja untuk melukis atas canvas...
hehehhee...itu akan menjadi salah satu hobi anis nanti!
Semua pun lepas final baru boleh buat! Ugggghhhhhhh!!!!
And i bought something kat Art Gallery, tapi tak scan lg!
tunggu la yer!

OH! Any idea nak beli apa untuk mama? *mother's day!!!!