Friday, April 2, 2010

Campur Tajuk?

Ok!
Kenapa title nie campur tajuk!
Coz satu post ada  tajuk!

Pertama.
Sesi movie. :D

EVOLUSI KL DRIFT 2.
*cinema 31.3.2010
* En. zul + Matadorx hafiz.

Sinopis.
xde sinopsis ok?
Go and watch! :D

Pandangan.
Ok kalau KL drift 1, mempunyai motif cerita tu sendiri, dengan memberi kesedaran kepada semua orang supaya drift ditempat yang betul. Tapi KL drift 2 ni macam xde motif la...Sekadar lumba + bercinta skit2 + kes dadah. Before ni anis ada baca Oh! Artis nye comment pasal dorg booooo time Zack cintan cintun dengan Alya, anis pon tunggu la bila la masanye dorg bercinta smpai kne booo....Mula2 tengok biasa jer. Pastu bila tang dorang bikin nangis kat bukit permai tu baru la satu wayang bising! bhahahahaha!!!
Boleh ajar anis drift x, Zack? Saya dah teruja...siapa sudi mengajar? Plssssss.....plssssss!

★★★★☆


Kedua.
Nie la final project yang anis busy2kan... :P

cruise. :D baru nak siap plan...tunggu section ok?

furniture design..click on picture to enlarge :D
Alhamdulillah akhirnya proceed. 
now kne fikir nak cari blacksmith yg willing terima tempahan n gift me student price ..hehehe





Ketiga.
Tag from Nina.
*malas letak gambar.

Siapakah diri anda di rumah?
Wohohoho!!! Kat rumah hanya ada anis ngan mama. So kitorang akan bersembang jauh2 + jerit2..
hahahha! 
Anis akan mengadap TV 24hours + autocad.! :P  Feberet! :P

Siapakah anda disamping rakan2 anda?
Sejujurnya anis katakan anis banyak cakap kalau dengan orang yang anis rapat dan saya seorang yang terbuka. Jadi saya boleh terima apa orang ckp atau minta pandangan. Insyaallah orang suka saya :P

Lima benda yang anda idamkan tapi belum tercapai?
1. Untuk memiliki sebuah syarikat sendiri! insyaallah next year! AMIN!
2. Nak Nissan lama boleh? fully upgraded.
3. Nak pegi Jordan! Tunggu tau Ana! anis sampai jugak before ana abis study! insyaallah...
4. Nak jumpa Frank Gehry! OMG! kalau jumpa dia sumpah anis nak tanya dia 'cana dia dpt idea'?
5. NAK KAWIN! peace abg :) 

Siapakah nama pasangan anda?
Muhammad Zulkarnain Latiff

Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
1. Dia sangat memahami diri ini! 
2. Seorang yang romantik! LOL! tp mati hidup dia xkn tunjuk depan org :P 
3. Dia sangat creative! 
4. Kami serasi... So senang bawa berbincang.. *sayang u! 
5. Kalau dengar suara dia boleh cair tau!!!

Lagu tema cinta anda?
= Cupid - 112
= time kitorg masih diawal usia percintaan *cewah* lagu Jason Mraz selalu dimainkan, so kalau dgr lagu lama2 Jason, sure rindu saat2 tu.

Apakah perubahan yang aanda ingin lihat dari pasangan anda?
alhamdulillah....buat masa nie semua sempurna...insyaallah kekallah perasaan ni. Amin.

Tag rakan2 anda..
- Abang!
- Haziqah.
- Fadhilah.
- Syarul 
- S.c.h.a.
- Shafiee.

Keempat.
Award dari mereka. 



Award dari Haziqah. Thanks! 

NEXT......
- Abang.
- Syarul.
- Fadhilah
- Nina
- Scha
- Shafie



Award dari Nina. Thanks.
NEXT....
- Abang. *adik cantik lagi :P
- Syarul.
- Fadhilah
- Nina
- Scha
- Shafie

1 comment:

Mysterious Lady said...

apesal sume ade name aku? aku ni dh la maha malas nk buat tag2 ni. ehh tipu. maha malas nak buat ape2 :p btw thanks sbb ingat kt aku. hihihihi