Thursday, February 18, 2010

Valentine's Day Outing.

Salam.
Title tu macam kurang senangkan?
Same goes to me!
Tapi biar laa...
Anis nak bgtau...........
'KENAPA KITA TAK PATUT SAMBUT VALENTINE DAY'!

Sebab Valentine's Day diisytiharkan oleh seorg Pope pada 19th Century *kalau kita sambut, sama la mcm kita sambut christmas! NO! NO!

So kalau nak tunjuk kan rasa sayang kita kepada kekasih......
Hari2 la sayang! Hari2 la belikan bunga! aicheh!!!hahahaha...
Baru betul sayang! Yay!~

17 February 2010

bersama phone baru malina!

Girls' Day Out!
Wachaaa!
Date ngan malina and rakan2 MSU beliau!
hikhik!
First time lepak ngan Tim and Mizza...
Ya Allah...Non Stop gelak! hehehe...
Kitorg dok kat Jusco Bukit Tinggi, Klang dari kol 11.40am till 6.45pm..
OMG! lama sangat dah tu!
Nak tgk movie jer pn!
Tp beratur sikit punya panjang! Terpaksa amek Ticket kol 4pm.
Makan Chicken Rice Shop, Lepak Old Town White Coffee.. :D

dengan Tim

malina and mizza

hehehehe...

OK! MOVIE SESSION!



VALENTINE's DAY!
*Cinema
+ Amalina + Tim + Mizza

Waaaaa.....Bila tgk movie nie mmg rasa nak fall in loveeeeeee!
Aicheh! mcm la x fall in love skang... upsss...hukhukhuk...
Rasa macam nak bungaaa jer hari2!
Tapi movie nie best sbb ending dia x dijangka!! Wohohoho....
Serious struggle sgt nak tgk cite nie! kne beratuuuurrr panjaannngg!
Kne beli ticket yg 4pm even kol 11am beratur! Yer ar! Full kot!


STARRING
Ashton Kutcher
Jennifer Garner
Jessica Alba
Patrick Dempsey
Eric Dane
Bradley Cooper
Julia Robert
Anna Hathaway
Topher Grace
Taylor Swift
Taylor Lautner

Alamak...ramai sgt...smpai lupa! LOL...nie jer yg terfikir! Malas nak search!

SYNOPSIS
Cerita nie mengisahkan dia tu bercinta dengan dia nie...
Dia tu kena DUMP dengan dia nie..
Dia tu kena tipu dengan dia nie!
*nak tau g tgk sendiri...kalau bgtau synopsis nnt sme tau ending dia! WHAT!

OH! tolong la pergi menonton cerita nie...sangat best! hehehe....

3 comments:

haziQah said...

hoho anis..nk tgk gk..tp x smpt da..nk blk ganu da hukhuk

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
_anees^ said...

alamak!
kne pg tgk jugak!