Tuesday, February 16, 2010

Aktivitas.

Salam..

14 February 2010.
Seperti biasa!
Saya dan dia merupakan pasangan yang tidak menyambut Valentine's Day  .
Tapi kami tetap keluar bersama.. Hakhakhak!


1. Kenduri Perkahwinan Kakak Muhammad Nur Ashraf a.k.a Botuck!
Diorg nie org minang(negeri 9). 
So first time anis pg kenduri org minang.
Lauk2 dia sme yg pedas2! I LIKE!
MASAK LEMAK DAGING SALAI.
PUCUK UBI MASAK TEMPOYAK.
LABU KUNING MASAK LEMAK CILI PADI.
AYAM MASAK REMPAH!

OMG! Semua lauk tu I LIKE! 
Serious teruja nak makan...tp...fhm2 jer la...kenduri kan! TET!

 cantik kakak botuck!

 pelamin nie buatan sendiri oleh aunty2 botuck! dan telah dijual pd mak andam! cool!
*botuck suruh kitorg bergambar atas pelamin tu, oh! tidak..x surprise ar!



mcm biasa! snap sendiri! tp blur!

mendapat bantuan dari kekasih..hikhik

2. Putrajaya
Pg Putrajaya pon sebab nak jumpa Faizal.
Hhuhuh...
Berjalan kita!
sreng sreng ciiikiciiiki *bunyi transformers transform! hahhaa...

mcm biasa juga! saya suka pose nie! biar ar!

ini juga!

panas ar! so senyum pn ala-ala paksa! sorry!

matahari di atas saya!
15 February 2010

bought this bag from  Mediha Omar!

MOVIE SESSION!




Sherlock Holmes.
*download

OMG! Bestnyeee movie nie!
Serious rugi x tk kat wayang.ughhh....
Sangat suka character Jude Law.

History.
Sherlock Holmes adalah tokoh fiction dari akhir abad kesembilan belas dan awal abad kedua puluh yang pertama kali muncul dalam penerbitan pada tahun 1887. Ia adalah ciptaan penulis dan doktor Scotland Sir Arthur Conan Doyle. Seorang brilian yang berpusat di London "consulting detective", Holmes terkenal kerana kehebatannya intelektual dan terkenal kerana cerdas menggunakan pengamatan, penalaran deductive dan kemahiran forensik untuk menyelesaikan kes-kes sukar.

Synopsis.

Pada tahun 1891 London, Sherlock Holmes (Robert Downey, Jr) dan Dr. John Watson (Jude Law)  mencegah ritual pembunuhan seorang gadis oleh Lord Blackwood (Mark Strong). Mereka tiba tepat pada masanya untuk menghentikan Blackwood, dan Blackwood ditahan.

Irene Adler (Rachel McAdams) kemudian muncul di lokasi - penjenayah perempuan yang handal telah dua kali menjatuhkan Holmes. Beliau berjumpa Holmes untuk mengejar kes seorang yang hilang berambut merah bernama Reordan, pada saat yang sama juga membiarkan Holmes tahu dia mempunyai suami baru dan telah menceraikannya dan menjemput dia untuk meneruskan hubungan cinta lama mereka. 




Hehehe....Apa kata korang download cerita nie nak?
wahahahaha!

2 comments:

MEDIHA OMAR said...

Suka ur activity on 15th February! hehe
Thank you so much dear :D

_anees^ said...

heheheh!
sure!