Monday, February 1, 2010

Agak Malas!


Salam!
Memandangkan nie Final Semester anis, jadi kne lebih rajin! *wahahahhaha!
Sorry kalau lama x update...*eh ada ker org amek tau? tp peduli apa! Janji ada org baca!
Oh Yer!!!!!
Tidak lupa juga pada Abah tersayang!!!!! *abah kita baca blog kita tau! :P jgn jealous!


Ok....
This semester, anis boleh pilih apa jua project yg ingin dilakukan!
Yay! i chose cruise!!!! Wohohohoho! I'm designing a cruise!!!
Yang best ialah xde sapa yg pernah design cruise!
Tapi Star Cruise Malaysia dah xde! Dorg dah pindah kt Thailand!
Cana nak buat study case!???? *boleh mati ooooo!!!!
Xpe....xpe.....itu bukan alasan!
Doakan saya! Amin...

Hari nie genap la usia Mikaeel 15hari!
Ish....rindu dah nie....
Kakak berpantang kat Kuantan!
Nak tgk picture mikaeel? sat......

walaupon blur! tp saya suka mikaeel begini! jap jap...ada lg!

hehehe...nie nana mikaeel yg letak bear!

ya allah! geram nyeee! mikaeel asyik tidur jer kakak ckp! tu mmg perangai daddy n acu dia! wahhahaha

comel kan saya?????yay!~

saya tidur lagi!!!!

Acu!!! cukuppppp......Mikaeel nak tiduq laaaaa.....
ok ok!


 

Macam biasa! 
Movie session! :D
Adnan Sempit!
Mmg xleh dok diam laaaaa.....Gelak x igt!!! ish!
Mmg adnan nie cute miut! eeee! hehehehe.....
*Sila bawa Student Card anda ke mana2 TGV or GSC untuk mendapat harga Student :D sampai kol 6pm jer! INGAT!!!

 
Post Grad!
DVD!....
Cite nie boleh la.....Mengisi masa yg terluang...
Actually cite nie cite pasal cinta! bukan pasal dia nie baru graduate!
ish!
Now What?

Queens of Langkasuka..
DVD
Movie Thailand yang quite interesting! huhuhu....
Agak menarik graphic dia... Maju 3 tapak dah thailand.!
Baju2 dia mmg cantik! Sebab dorg ada pakai baju tradisi Melayu! :D

 
Couples Retreat..
DVD.
Sapa2 yang agak terbabas dengan pasangan masing2...Bolehlah nonton cite nie!
:D
Oh! tak pn pegi island untuk mengeratkan lagi hubungan! eh..pandailah anis! ups...sorry :D
Cerita nie menarik sgt....Kita boleh tgk Ragam lelaki dan perempuan yang betul2 wujud kan alam nie!
ishhhhh....... Romantic jugak!
CUMA!!! saya x suka Vince Vaughn. !!!! nasib dia romantic dlm cite nie!


 
The Fantastic Mr. Fox....
Download Torrent!
Oh.....I love this movie!
Memang sangat menarik....
At first tgk cite nie pn dah tau yg Suara Mr. Fox - George Clooney :D
huhuhuhu.....
Cite nie based on book - written by Roald Dahl.....
MUST WATCH!!!! :D
Ok....abis dah movie2 yang di tonton.....Kalau ada lg akan diupdate...huhuhu

*Semoga Abah cepat sembuh......Amin*


1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.