Sunday, January 17, 2010

Kelahiran Baru Keluarga Othman










Muhammad Mikaeel Zilhan....
Insyaallah nama nie la bakal dinamakan untuk baby yg bakal lahir nie...
X sabar rasanye...
Tersangatlah lain rasanye bila ada anak buah sendiri....
*dengan dia jalan tekedek2 dengan pampers sambil panggil "acuuuu"*
Wahhhhh...seronoknyeee!!!!!

Alhamdulillah...
Bertambah lagi satu zuriat untuk family abah!
Dah boleh mula buat buku salasilah..tp quite complicated la...hahahaha...fhm2 jer la!!!


Mesti dia Comel dan gebu macam anis!
Mesti byk sgt ckp macam nana dia ( mama anis, xtau kenapa mama nak cucu2 pgl 'nana')
Mesti handsome mcm tokwan dia ( abah anis...mesti abah sukakan dpt cucu?)
Mesti buncit skit macam daddy dia....
Mesti dia bibir comel macam mummy dia...
Mesti dia bakal anis gusti bila dah genap 1thn!
hehehe....sbb saya berani pegang baby yg dah tough! :D
Mesti dia tinggi mcm Sara...
Mesti pandai macam ijah....
Mesti gatai mcm hasbu... hehehehee...jgn marah :D
Mesti cool mcm abg fuad...
Mesti mesti tinggi mcm tokwan dia... (mak kakak...org blah terengganu pgl nenek dorg tok wan!)
Mesti diam sikit mcm wan dia.... (ayah kak...iaitu en omar :D )

Fuh fuh....x sabar sgt2 rasanye nie...tp tunggu acu tau mikaeel....
Acu ada presentation hari selasa...
Acu janji acu blk tgk mikaeel!!!
muah!muah!! syg dia!!! :D *over excited!!!!!!!!!


No comments: