Saturday, January 23, 2010

Pau Besar Punyaaaaa...

Salam!
Semalam hujan + lapar + gusi bengkak xleh kunyah = mencari sesuatu yg lembut utk mengisi perut!
So lepas teman en. zul pg college, lalu la kat gerai2 depan Apartment Perdana sec13...
Jalan2 pastu jeng jeng jeng "Pau Besar Punyaaaaa" *ternmpk banner dia la...
Menarik! Boleh try nie!

"bang, pau besar punya ayam 2"
abg tu sengih jer :D hehehehe....

Pastu kan kan...Dah x sabar dah nie...
Bukak kertas bwh dia, tgk texture dia...wow! amazing! macam getah!
Tp bukak getah la! :D
Mmg sedap!!!! eh sedap la!!!!
dah la besar!



 maafla yea...gegar



Sesiapa yg tiba2 teringin tu boleh la berkunjung kat gerai2 depan Apartment Perdana, berdekatan dgn giant sec13.
Rm 2. *untuk ayam.
Menu - Kacang, Kaya, Kelapa, Ayam, Sardin

Wednesday, January 20, 2010

Muhammad Mikaeel Zilhan Bin Azril Hasrul

Alamak!
Panjang nye nama? :D

Salam!!
Yay!~ hanya tuhan jer yang tahu betapa excitednye diriku ini...*mcm dia punya baby pulak*
Weh! kita anis nye baby jugak ar! dia bakal di wrestling! :D wahahahaha....

Alhamdullillah...
Mikaeel dilahirkan pada 18 January 2010 -  1450.
Kakak sihat... oh... Berat mikaeel 2.60kg.. Lebit berat dari anis! x aci!
hahahahha...


nie mikaeel pertama kali lihat dunia!


kakak bersama baby.


tgk tgk! dah garang tau!!


dalam bilik apa tah...lupa



X sabarnye nak blk tgk diaaaaaaaa.............

*oh abah ckp mikaeel xleh panggil maksu...sbb ada nabil...
xpe la...anis dia pgl maksu...nabil pgl paksu :D hehehehe....

*lagi satu! korg jgn makan ikan talapia ok! igt tu,.......

Sunday, January 17, 2010

Kelahiran Baru Keluarga Othman










Muhammad Mikaeel Zilhan....
Insyaallah nama nie la bakal dinamakan untuk baby yg bakal lahir nie...
X sabar rasanye...
Tersangatlah lain rasanye bila ada anak buah sendiri....
*dengan dia jalan tekedek2 dengan pampers sambil panggil "acuuuu"*
Wahhhhh...seronoknyeee!!!!!

Alhamdulillah...
Bertambah lagi satu zuriat untuk family abah!
Dah boleh mula buat buku salasilah..tp quite complicated la...hahahaha...fhm2 jer la!!!


Mesti dia Comel dan gebu macam anis!
Mesti byk sgt ckp macam nana dia ( mama anis, xtau kenapa mama nak cucu2 pgl 'nana')
Mesti handsome mcm tokwan dia ( abah anis...mesti abah sukakan dpt cucu?)
Mesti buncit skit macam daddy dia....
Mesti dia bibir comel macam mummy dia...
Mesti dia bakal anis gusti bila dah genap 1thn!
hehehe....sbb saya berani pegang baby yg dah tough! :D
Mesti dia tinggi mcm Sara...
Mesti pandai macam ijah....
Mesti gatai mcm hasbu... hehehehee...jgn marah :D
Mesti cool mcm abg fuad...
Mesti mesti tinggi mcm tokwan dia... (mak kakak...org blah terengganu pgl nenek dorg tok wan!)
Mesti diam sikit mcm wan dia.... (ayah kak...iaitu en omar :D )

Fuh fuh....x sabar sgt2 rasanye nie...tp tunggu acu tau mikaeel....
Acu ada presentation hari selasa...
Acu janji acu blk tgk mikaeel!!!
muah!muah!! syg dia!!! :D *over excited!!!!!!!!!


Friday, January 8, 2010

New Me!

gambar xde kne-mengena ngan title! biar ar! dulu kitorg kecik..skang kitorg besar!

Salam....
Hehehe...Title macam la anis telah bertukar!
eh "xnk tukar, xnk tukar" :D

ok la before this anis used template as anis nye coding for background...
Now anis chose to use layout... fuh fuh
Different between template and layout is :-
Template : HTML
Layout : XHTML/XML

wahahaha....but i'm pro with html... :D *puji diri sendiri kadang2 apa salahnye
Cuma guna layout ialah untuk org malas..
Alamak...Adakah saya malas?
TIDAK! saya sedang belajar untuk membuat layout sendiri.... hehehe...
Jangan marah....
Dan ini adalah sedikit dari hasil 'study' anis...
Tp ada jugak copy2 org punya..
Nama pn 'study'....


Ok....
Anis minta semua prg tolong doakan supaya sahabat anis nie cepat sembuh!
Dia sgt tenat...
Nanie... I gila rindu nak chat2 ngan u...
Ya Allah, rasa nak nangis pulak sekarang...
Cepat sembuh k?
Kita nak abis study dah.....
Kita dah promise kan?
Nak further U.K sama2....
:(

nurhananie zakaria


Movie.
The Imaginarium of Doctor Parnassus.
Summit Usj
Anis, Hafiza, Abg Marezuan, Malina


Cerita nie mmg non-stop GELAK!
Cuma lambat sikit la jalan ceritanye..... ish!
Malas story! :P
Wahahahaha!


OH OH!!!!
Next month saya akan menjadi Maksu!!!!!!!
X sabarnyeeeeeee....
Muhammad Mikaeel Zilhan...insyaallah...