Sunday, December 6, 2009

Jalan-jalan.....Dating-dating

Salam!
heeeeeee......
Hari nie first time dating kat Dataran Merdeka...

Makan burger lagi! :P
Terasa macam dalam cerita 'kau kekasih awal dan akhir'
Dulu masa anis kecik2..Kalau tgk cerita tu, mesti anis teringin nak makan burger sambil tgk firework! hehehehe...
Oh....Masa kat dataran tu ada org tgh set up gerai2 dorg untuk esok..
Sbb esok ada Pesta tari-menari kt situ...

tu stage dorg tari menari kot!

blur tapi saya suka!

hehehhe......

x la pendek sgt kan? sign board tu jer tinggi!

Anis teruja dengan iklan Hot-Can Latte....
Anis ngan 99 pn lalu depan gerai tu...

Uncle tu ckp "cuba la dik, kalau adik press blakang nie dan goncang selama 20saat, air dalan tin nie akan panas!"
Mmg panas ok!
Uncle tu ckp lg....."kt U.S dah ada product nie...Tp dorg punya panas dalam masa 8min...Kita kat malaysia nie less then 2minutes." kira gempak jugak la barangan buatan malaysia!
Uncle tu tersalah bg...anis minta Latte tp terbagi chocolate...
Tapi sgt sedap ok!!! Cuma harga dia Rm5... :D

model hot can...ada saya kesah?

nmpk x color hijau tu? kalau hijau menyala kira perfect utk minum la..kalau merah terlalu hot!

Anis igt nak snap2 lagi... Anis bg idea kt 99 pg KLCC but traffic jam mcm *&%@!
So 99 ckp "jom pegi bukit yang u cakap boleh tgk view kl tu la!
"
"ok jom!"


First time jugak la anis berdating kat bukit permai ngan 99...

*ups jgn salah fikir....kt bukit permai tu x gelap.....Raaaaaaaammmmaaaaaaiiiii sgt manusia! :D
So x salah kan? :D peace ...

Oh kt Bukit Permai kitorg cuma bekalkan sebotol coke...
Yer ar td dah makan burger! :P
99 snap snap! besttttt sgttt...nyaaammmaaaaannnnn nye rasa...

Kuala lumpur.
errr...boleh buat post card kot.


saya berjaya pegang menara KL.

rendah jer :P

hahahahha!

:D

saya suka! :P

saranghae.

Oh! dalam otak ku masih berlegar2 planning utk resort! ish! x siap lg...
But progress untuk furniture design masih 30%..
Wish me luck!

Lps tu trus pg kt Faizal...
Faizal present satu buku untuk tourism...
Wahhhhhh ada jungle resort!
Thanks Faizal!
Berguna sgt sgt untuk final nie!

No comments: