Tuesday, October 20, 2009

Cerita Cinta ...

Salam..

Siapa tak penah bercinta?
Pada anis even kita x penah bercinta,
Tapi kita mesti rasa nak dicinta...
Oh seronoknya bila bercinta! huhuhu....

Tp bila gaduh? LOL
Mcm2 kuar!

Situasi 1
Rumah anis berhadapan dengan parking.
Lps kuar toilet mmg boleh dgr la kalau org bercakap kt bawah tu..
Tiba anis dengar ada org jerit2..
Bila anis tgk... dalam hati trus berkata..
"oh aunty nie..." *dia seorg wanita melayu yang telah berkawin dgn seorg African American.
Dan telah dikurniakan 2 orang anak lelaki..
Memang slalu anis nmpk dorg...
Bila dengar dia jerit2... Kaki nie mmg xleh gerak...
Nak dgr jugak...
Mcm mcm yang anis dgr...
Aunty tu siap nangis2 sbb Negro tu tglkan dia kt malaysia nie...
Macam2 hal la....
Kesian.... Sedangkan kita org Malaysia bercinta ngan org Malaysia pn bercanggah!

Lain orang, lain masalahnye..
Ada yang bahagia cinta tapi tak bahagia wang ringgit.
Ada yang bahagia wang ringgit tapi tak bahagia cintanya.
Itu lah yang dikata kan lumrah kehidupan..

Ok la.. Anis dah start ngan project.
See ya!

No comments: