Thursday, September 17, 2009

SALAM SYAWAL...~~

Salam semua....
Hari nie anis baru berkesempatan nak duduk depan laptop dan berinternet....
(sbb before nie dok depan laptop hanya untuk AutoCad n Photoshop!)

Semalam selesai anis nye ID presentation...
Before presentation tu mcm2 dugaan yang terpaksa kami lalui..
1. Keje yang terlalu byk sehingga hanya mampu menidurkan diri selama 1 or 2 jam sehari!
2. Keje dah siap mlm before presentation tu and sepatutnya print kat umah member nanie...
tapi printer tu buat hal!
3. On the day! Presentation kol 9, anis terpaksa tunggu selama 3jam untuk print! Coz plotter tu buat hal....Format anis terlalu besar! Thanks!
4. Terpaksa present dengan power point bersama drawing without presentation board! Adeh!!!

Tp alhamdulillah.... Sme yang anis explain kat lecturer boleh diterima pakai.... Cuma satu part jer.... Anis guna tempered glass as a floor... Dorg xnk! Yer ar bulat bulat jer! bukan full!
Lagi pn my concept is Dicso...Lebih menarik la kalau guna glass....

Ok...Back to Syawal........
Anis ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri.... Maaf Zahir Batin...
Sorry kalau ada yang anis lukakan hati sesiapa...
Tersalah cakap.... Or apa....Maaf ok?

Nak tau x? Baju raya pn anis blom beli....Sedih nie....
hahahaha....
ok la ok la....
Nnt kita sambung pengembaraan pulang ker kampung ok?

Salam semua!

No comments: