Sunday, August 23, 2009

SALAM RAMADHAN.....

Salam semua.....
Amin... Panjang umur anis untuk sambut Ramadhan tahun nie...
Selamat Berpuasa!!

Sorry sbb anis lama x update.....
Banyak sangat kerja sampai x sempat nak bukak internet pn...
hehehe...

1. Anis kene submit design furniture yang nak dihantar ker Singapore(furniture design award)
last minute anis tukar design sbb 1st design tu susah sgt nak cari material... No no...senang nak cari... Tapi kaedah pencatuman dia tu agak susah... Buntu sgt! Nak tau cana anis boleh dpt idea buat 2nd design??? Dapat dari dalam mimpi.... hahahha... Tu la... Tidur pn terigt assignment!


nie sketches yang anis mimpi tu... baru sketch...nnt anis edit and upload!

2. Hari Khamis lepas ada presentation untuk ID class... 10% untukk tu... Then Mr edmund trus pass Final Design Review... Apa yang untuk submit la.... HAH!!! ada byk benda yang dia nak suruh submit! Agak GILA!!! and submission on 14th September!

tu ar mr edmund...yg tgh duduk..hehehe...yg tgh present tu Jai Ho! hahha..nama dia jia hui

nie plan utk ID... 4 floor!!!


3. For Furniture Design Class pulak! Apa yang anis design untuk Award tu, kitorg kne submit untuk college nye final jugak! Tp dengan layout n mcm2...Aduh...nak nangis... Submission on 16th September!


4. Building Construction Class pulak, staircase Mrs. Tung x usik2... hahahaha.... Dah asyik ngan assignment lain jer... Tp nasib staircase jer! Insyaallah boleh... Nextweek submission!

5. Autocad 3 class! Ada 17 pages yang nak kne 3D kan! submission on next Tuesday! Gila!!!!

3d nie siap tertidur



Raya nie nak raya btol2....hahahaha!

Oh! Dan saya menantikan kepulangan org jaaauuuuuhhhhhh sgt!!!
Cik Raihana kita!
Katanya hujung puasa nak blk!
SILA BAWA MANISAN ARAB!!! hehehe

3 comments:

Mysterious Lady said...

berusaha lah =)
salam ramadhan =)

_anees^ said...

thanks....:D

elqasr said...

baca blog saya

terima kasih.