Sunday, August 30, 2009

Berdiri.

Salam..
Xtau la kenapa title atas nie menjadi title..

Mungkin sbab anis lebih berdiri dari duduk.?.
Atau mungkin anis berdiri tegak?..
(mengarut sgt dah)

Hari satu hari kt luar.
Melihat ragam manusia.
Traffic di KL menyesak.
Membeli belah.
Mendapat kain baju kurang sbg hadiah aidilfitri.
Terlalu jujur.
Malas berbicara.
Mula Autocad.

sme tu yg anis buat utk harinie.
selamat malam.

Friday, August 28, 2009

STRESS RELEASE.

Smlm anis dah submit furniture design yang kne submit ke singapore tu (Furniture Design Award 2010)...
Alhamdulillah...Siap sme nye....
Trus msg malina...
'dok buat apa?...Movie jom! org nak rest from assignment today!'
Malina trus reply....
'Jom! Orphan!!'

Apa lagi...trus lps berbuka' malina amek kat umah and pg Jusco Bukit Raja!
Bli ticket foor Orphan, 10.30p.m...
Sbelum tunggu nak msk tgk movie, kitorg smpt jalan2....
Sempat jugak sambar kasut Vincci.... hahhah....
Mmg x tahan sgt nak membeli....
Asik dgn assignment jer...x smpt shopping!
Tp xpe...Demi tanggugjawab yang dipikul! STUDY! :D


ok...Back to Orphan!
This is The BEST Psycho film 2009! hehehe...
Anis dalam movie, dada non stop berdegup!!!
Tapi mmg best la watak2 dalam cita nie...
Even Max yang kecik tu!
Orphan nie mengisahkan sorg budak perempuan(yang x berapa bdk la) yang bernama Esther...
Dah diambil menjadi anak angkat oleh family john...
Tapi disebabkan perangai pelik Esther yang mencurigakan...
Kate menyiasat tentang asal usul dan latar belakang Esther...
Apa yang Kate dapat bongkarkan? Apa tejadi dengan Esther? siapa Max?
Saksikan lah dipawagam berdekatan anda sekarang!
Anda tidak akan menyesal!
Yay!~~

Nak rest 2 hari....
BAru nak settle kan assignment...
Oh, anis dah dapat Examination Docket...
So next week ada 2 paper!

Sunday, August 23, 2009

SALAM RAMADHAN.....

Salam semua.....
Amin... Panjang umur anis untuk sambut Ramadhan tahun nie...
Selamat Berpuasa!!

Sorry sbb anis lama x update.....
Banyak sangat kerja sampai x sempat nak bukak internet pn...
hehehe...

1. Anis kene submit design furniture yang nak dihantar ker Singapore(furniture design award)
last minute anis tukar design sbb 1st design tu susah sgt nak cari material... No no...senang nak cari... Tapi kaedah pencatuman dia tu agak susah... Buntu sgt! Nak tau cana anis boleh dpt idea buat 2nd design??? Dapat dari dalam mimpi.... hahahha... Tu la... Tidur pn terigt assignment!


nie sketches yang anis mimpi tu... baru sketch...nnt anis edit and upload!

2. Hari Khamis lepas ada presentation untuk ID class... 10% untukk tu... Then Mr edmund trus pass Final Design Review... Apa yang untuk submit la.... HAH!!! ada byk benda yang dia nak suruh submit! Agak GILA!!! and submission on 14th September!

tu ar mr edmund...yg tgh duduk..hehehe...yg tgh present tu Jai Ho! hahha..nama dia jia hui

nie plan utk ID... 4 floor!!!


3. For Furniture Design Class pulak! Apa yang anis design untuk Award tu, kitorg kne submit untuk college nye final jugak! Tp dengan layout n mcm2...Aduh...nak nangis... Submission on 16th September!


4. Building Construction Class pulak, staircase Mrs. Tung x usik2... hahahaha.... Dah asyik ngan assignment lain jer... Tp nasib staircase jer! Insyaallah boleh... Nextweek submission!

5. Autocad 3 class! Ada 17 pages yang nak kne 3D kan! submission on next Tuesday! Gila!!!!

3d nie siap tertidur



Raya nie nak raya btol2....hahahaha!

Oh! Dan saya menantikan kepulangan org jaaauuuuuhhhhhh sgt!!!
Cik Raihana kita!
Katanya hujung puasa nak blk!
SILA BAWA MANISAN ARAB!!! hehehe

Thursday, August 6, 2009

Happy Birthday Mama!!!

Happy Birthday to u.......
Happy Birthday to uuu.....
Happy Birthday to mamaaaaaa.......
Happy Birthday tooo u...

Fuh fuh.....
Hehe...
Mama dah tua!!! Yay!~ hahhaha

Sorry mama adik x bli present utk mama...
Sian mama...
Tp adik janji adik akan sempurnakan hidup mama.Insyaallah.....

Adik doakan mama bahagia...
Panjang umur....
Murah rezeki....*boleh bli kete!
Amin...............



Oh! Happy Birthday to nina toooo....
And for upcoming birthday for Abg Ifan and kak!!!

Later adik wish ok?!
hahahaha!
Ramai rupanya birthday on August nie!

Boleh pokai OOooo....

Oh and anniversary pn August jugak!
huhuhu....


Last week.... Mr amer minta kitorg bawak color for next assignment in class....

And smlm dia arrange group utk kitorg...
As usual anis, nanie, shera, mimi and ekin la one group!
Kitorg kne buat Abstract using mixed media such as color pensil, water color and marker...

Kitorg dpt Warm Color....
Wah!!! apa lg...!! ini la yg saya suka! Conteng abstract!



*skang pn dlm class edmund...baru lps crit...dorg dah block facebook! aishoooo!

Oh!!! Almost lupa!!
Final assignment for ID is Music Center!
And i chose Disco Dance Music as a concept !!
Wah...mencabar jugak! coz kne study movement....
Penat jugak....
Xpe...Nama pn study....
Hasilnye akan disnap kelak!