Thursday, July 23, 2009

Someone you ♥♥♥♥

Interesting title?...............
YES!!!!

hahahaha...Anis just nak bgtau ada Movie baru anis tgk td...
Tgk DVD jer while doing AutoCad plan for Mr Edmund...Sorry nanie... :(

Movie nie title dia is 'The Last House on The Left'...
Genre : Horror, Thriller, Crime!
Title nie xde kene-mengena kot...


Cite dia cani.....
Got one girl nie nama dia Mari(Sara paxton) tlg member dia, Paige(x knl sapa!) jaga grocery store Paige..
Tiba dtg sorg boy(Spencer Treat kot!) nie..Mamat nie nak bli rokok tp under age! Pastu boy tu ckp, dia ada benda baik yang boleh exchange kalau Paige bg boy nie bli rokok.. DEAL!
Paige pn bwk Mari nie pg Motel yang boy nie stay.. Rupa nya ajar smoke weed! hahaha....
Tiba2... Bapak boy nie dtg... Bapak dia tu psycho!! Ada lagi 2 org konco dia... Bapak dia nie suka bunuh org...
Mari and Paige kne kidnap ngan bapak boy tu...ish ish.....
...............
:P
Ada babak tembak-menembak....Rape!....Bunuh-bunuh!!!
And yang best nye cita nie.... Bapak Mari menganas bila dpt tau org yang diselamatkan itu telah merogol anak nya.....
If bad people hurt someone you love, how far would you go to hurt them back?
Gila cool k cite nie...
Hampir muntah saya menonton nya!!!!!
Fuh fuh....

Waaaahhhh!!!!!! xleh tidur!!!!!
Saya menghadapi masalah untuk tidur malam! cana?

*ingin mencuba recipe baru...anyone? ada?
*Thanks aki kerana menggemari nasi goreng saya! later aku masak untuk kau lg ok
?

Oh.... Other than menjadi seorang Interior Designer yang berjaya, anis mempunyai satu impian..
Iaitu membuka satu restoran 'Nasi Goreng House'... Boleh? Mesti ar boleh!
My money maaaaaa!..... Insyaallah...Doakan saya!

2 comments:

B | a | Y | B | i | e ♀ said...

uyy naa~! cam best je cte tuh?

_anees^ said...

best jugak ar....
smpai nak termuntah....
hihihihi