Thursday, June 25, 2009

UPDATE!

hehehe....Hari nie la baru on Laptop secara bergaya n tenang! LOL
actually hari ni MC... Food poisoning!

1. Last Friday anis went to MSID launching kt One World Hotel in Damansara...
ala...sbelah OU tu.. tau kan?
YOUNG DESIGNER AWARD 2009
MSID kali nie sponsored by NIPPON PAINT!
Teringin rasa nye nak join... Tp assignment skang pn mcm apa jer bertimbun....
Aishooo!

Requirement untuk join this award!

yang hujung kiri tu is Pn anna, miss intan, Yati, Zeti, Sarah and nanie!

sapa x suka mkn? LOL...i love foooddddd.... Dim sum dia sedap!

Bluberry cheese cake dia sgt sdp... Trus full perut!


2. Last Tuesday and semalam anis amek paper July Math!
Fuh fuh....Insyaallah result nye elok... jgn tanya kenapa baru amek skang.. shhh shhh
Oh yang membuatkan anis x berpuas hati tu sbb nape time anis SPM dulu dorg x bg formula?
Now dorg siap dpt formula... Gila laa... Dulu jenuh la nak igt blk cana nak kira isipadu untuk kon, silinder la.... ish ishh... Adil ker? X ADIL LOL!!!
Doa kan anis berjaya...amin...


3. Semalam...24 . 6 . 09!
Rata-rata mencerita tentang Transformers!
Anis, Malina, 99 n Faizal berjaya memberaturkan diri kami selama 40min untuk mendapatkan ticket Transformers kol 6.40pm. Masa beratur tu kol 4pm. Selling fast.. So cari yg lmbt skit..
Kononnye nak tgk jugak on da day dia release!

And nak dijadikan cerita...
Mama anis minta tlg dtg KL sentral untuk bankin duit...
So kitorg ada masa 1 jam setgh..
Tu pn x smpt!!! Sbb jam!!!!
So lmbt masuk movie selama 30min!
:( dah xtau starting dia cana.. terpaksa la Davidmovie.com! hahhahaha....
Budget nak tgk hari nie ngan malina...masing masing kemelesetan ekonomi! hahaha...


Tramsformers... X kan nak kata x best?
Org gila jer kata x best! LOL...Walaupn kitorg masuk lmbt...Tp masih x ketinggalan!
And!!! x smpt bli coke n pop corn! :(

i love Optimus Prime! hikhik!


4. Pagi td lepas teman malina antar fiza keje... Anis minum susu sejuk! and anis antar Hanna g skolah...
Balik tu kononnye nak tidur la... But perut x selesa...pusing2... Mula2 slow jer pusingan dia..
Pastu bgn la nak duduk... Trus g toilet! Ciriti2 and muntah2...
G clinic doctor ckp food poisoning... erm... Tp got problem ngan Doctor tu...
Biadap! hihihi... Maaf... Malas cite la!

5. Malam nie nak try study cana nak buat 'tanahbelakang'!

Rinddduuuuuuu sangat untuk memblog! :P

2 comments:

Mysterious Lady said...

transformers kelaka

_anees^ said...

sam tu xde tanjak nk bercinta langsung!