Friday, June 26, 2009

MJ.

handsome jer kan MJ time nie.. ishhh...


Ufff...Terperanjat jugak pagi tadi bila dpt msg dari Hafiza...
Breaking news: Michael jackson dead coz of heart failure at aged 50.. uff...

Petang td boleh layan CNN ngan papa, cite psl michael jackson jer...
Sapa x knl dia? and anis start knl dia masa lagu black n white...
Tu pn lepas kecoh dia dah putih...
Takziah buat jackson...
Oh onemore thing... Dorg ckp Michael jackson dah convert islam...
But xtau la....



Oh....Lagi satu...
Kisah Kerani yang kureng ingin bekerja.....

Td anis pg SMKSSAASS....
Pg pn sbb nak amek sijil berhenti sekolah anis yang hilang...
Kira nak baharui la....
And anis ingat lg... Dulu anis buat ngan Kak Zai...
Kerani kt situ la...
Td bila anis pg kat dia and tanya dia...
Ko buat ngan akak ker *dengan muka kureng senang hati anis!..
Astagfirullahhalazim...
Nie kali ketiga anis mengadap muka dia..
sakit hati nie sgt2...
Jadi keje pulak nak dtg ssaas byk kali...

And datang pulak abg amy tu
: Adik isi nie skali lg eh...nnt dtg amek kt abg...
Nasib abg nie cool sit...

yg si Zai tu x berani dah nak dtg mengadap!!!!!
Panas hatiku nie sebentar!

X ke dia tau bahawa diriku ini sgt tidak gemar untuk ker ssaas?

*anis boleh jadi seorg yang sgt baik bila org berbuat baik dgn saya...
Saya boleh jadi seorg yang pemarah bila org terkureng sgt!!
aishoooo...tlg la...Maaf!

7 comments:

Mysterious Lady said...

panjangnye name sekolah

_anees^ said...

sekolah menengah sultan salahuddin abdul aziz shah sek 2 shah alam...huhuhu

Mysterious Lady said...

selalu lalu sekolah tu

Wangi said...

eh u gi saas? whoaa. . i can't remember the last time i went there

_anees^ said...

huhuhu....

i gi ssaass nak amek sijil benti skolah....
sijil i hilang...
pg la...nnt jumpa kak zai tu...
hahahaha

[Fadilah Diyana] said...

anees-akak2 kerani tu memang garang + xtra "rajin"...susah la nak wat keje dengan diorang...serius!!!!akak kita pun gi jumaat lepas...mula2 dia minta sjil asal pastu bila balik amik xtgk pun...suruh jumpa puan norehan...tu pasal kita xske berurusan dengan pejabat...ske lagi jumpa puan maznah if nak sign2 ni...lagi senang...

_anees^ said...

tu la...
x thn la..
masalah nye kita nak sijil benti skolah... tu yg kne mengadap muka dia...
ya allah...mmg x thn la tgk muka dia...
time2 tu jugak rasa nak marah sgt