Thursday, March 12, 2009

??? ?? ??? ?? ??


1.
Sometime anis x boleh agak mcm mana boleh rasa x 'sdp hati' tu boleh rasa?
Korg faham x?
Ala...dia mcm ala-ala 6 sense la...
Serious i dont get it...
Allah Maha Kuasa....
Kadang anis rasa nak menangis sgt bila ada rasa nie sme..
Perasaan nie kuat sgt..
Mcm pagi tadi anis ckp kt Hafiza...

Anis : Hafiza org x sdp hati sgt...sayuuu jerr Hafiza : Uik...Awat? Takut org, xkn org x dpt dah keje tu? (oh, sbb hafiza akan start keje ngan sunway hospital! congrats! td kitorg nak pi medical check-up) Anis : Uish...Xde la smpai x dapat keje..Nie lain~ Hafiza : Xde pape la...Insyaallah
Pastu kitorg opn kuar la pg Sunway Hospital,
Service kete Myvi, pi Piramid...
Lps amek sheda...
Kitorg nak ker Cheras!

Ring...ring...ringgg...
Phone Hafiza bunyi and loud speaker kt radio...

Sheda : Hafiza! Pak caq meninggal...
Hafiza : huh? Innalillahhiwainnaillahirrojiun...

Anis dah terdiam..
Walaupn bkn one of family anis..
but still terasa kn?

Dah blk tu anis trus tidur..Anis terjaga pn sbb 99 call...Tanya psl jumaat nie..
uh!
Bila anis fikir blk...
Astagfirullahhalazim...
Anis takut ngan rasa nie!
bkn skali dua!
Takut!



2.
Smlm anis, Hafiza n malina xde ape nak buat kitorg nonton cite Seven Pounds...Will Smith berlakon. .cite nie mmg mengusik hati anis..hehehe..Tp saya thn nangis!!Cool!
Will smith nie mmg angel...Ok nie jalan cite die...

Will smith dalam cite nie menyamar jd IRS, dia cari Emily Rose n Ezra.. Emily nie sakit jantung since kecik...and ezra buta! Dia jumpa emily tu hari2 smpai dia terfall in love ngan emily..
But dia still igt kt wife die! Wife dia mati kemalangan. Sme sbb dia..Bkn wife dia sorg, but satu bus! Dia nak tlg Emily n Ezra coz dia nak bunuh diri and bagi mata dia kt Ezra n jantung kt emily! Lps tu................korg tgk sndri! hahaahah!

Anis terasa sgt sbb dia sayang sgt kt wife dia!!! Anis sayang dia jugak!!! hihihi...:P
Eh eh...bukan will ok! Somebody else!

Ok la...nak layan Spa Q nie sat..x smpt tgk kt Tv...


4 comments:

Mysterious Lady said...

selalu jugak rase tak sedap hati tapi kadang2 untuk bende bodoh.

salam takziah utk kwn awk.

ehh dh tgk marley & me sedeh sgt =(

_anees^ said...

blom!
nak kne cari nie...sedih eh!
:(
ok ok

FaRHaNa-KuN said...

owh same thing happened to me gak taw. ade satu time tu rase tak sedap ati..pastu sumthing happen gak la..tp perasaan tuh susah gak nak gamba kan cemane..huhu :D takziah!

_anees^ said...

yer la...
seram...