Tuesday, February 10, 2009

MIMPI


Kalau cite pasal mimpi semua org penah mimpi kan?

Tp yang pelik nye anis nie!
Hari-hari mimpi.. Mmg kalau x mimpi tu rasa pelik yg teramat sgt la..
Kalau anis x mimpi tu makna nye anis tidur nyenyak senyenyak nye..
Memang x dinafikan, sebelum nak tidur mmg anis berangan mcm2..hihihi..
Baru best skit nak tidur!

Ok... Org dulu2 slalu ckp mimpi tu ada alamat @ sebab..
Tp kalau anis mimpi benda yang xde maksud langsung?
Nak tau antara mimpi2 yg best tu? JOM!

1. Ada satu hari tu anis bangun pagi2 trus bukak internet, search kat Youtube = eiffel im in love! hahahah! Nak tau kenape?
Sbb mase anis tidur tu, anis mimpi Samuel Rizal(hero eiffel im in love) dok kt sbelah rumah pastu bikin kitorg bercinta!! hahahhaa! gila la kalau btol2 die do sbelah umah..Heart
*kalau mimpi cani alamat die ape pulak?hihihi...nie la mimpi yg paling best anis rase
*nie ar mimpi yg org malu nak cite kt awak maryam

2. Ada skali tu anis mimpi pasal anis skolah2 du lu.. Pastu bunyi phone kire mati la kan mimpi tu? dah jawab phone sme(dlm hati marah la sbb mimpi tu dah hilang) tidur blk! Rupanye mimpi tu sambung blk!! hahahaha ...
Confused

3. Anis mmg takut ngan lipas.. Kalau anis tidur mmg anis berdoa supaya lipas x dtg kt anis.
Pastu bila tidur boleh pulak mimpi lipas tu dtg hurung satu badan... Trus tersedar.. Fuh nasib mimpi.. Kalau x..LipsareSealed

4. Dulu mase anis keje anis sorg jer yg kt office kn? so keje byk sgt... Skali mimpi....
Anis mimpi anis nye keje x siap tp nak blk, pastu anis blk...tertidur(nie mimpi nie) pastu boss anis call, tanye kenapa x dtg keje lg? Tiba-tiba anis terjaga trus jerit "maaa...nape x kejut adik?adik dah lmbt nak pi keje"
mama dtg kt anis mama gelak2... hahaha... mane x nye baru kol 10mlm.. belom pagi pn lg! hahhaha...Hot

5. Nie ade satu mimpi yang paling menakut kan anis ...Hari Khamis hari tu anis tidur lmbt.
Anis mimpi anis pregnant, pastu anis berlari jauh and laju sgt. Smpai kt umah mama suruh anis tidur tp bukan tidur kt atas katil. Mama suruh tidur bawah. anis pusing2 pastu terpandang bwh katil ada makhluk yg sgt menakutkan! Pastu terus anis berdarah teruk sgt mcm ape jer darah bertakung.. Takut sgt..FootInMouth

Kalau nak diceritakan mimpi2 nie byk lagi tp ade yg memalukan.. Pastu mcm panjang jer nak cerita... hikhik.. Mimpi ape yg paling best dalam hidup korg? Anis tgh tunggu bila nak mimpi Oguri Shun..hahahaha!!!

anis tidur cuci kaki OOoooo.... Tp xtau nape mimpi jugak! hihi..

2 comments:

mrym mrym mrym ! said...

yang awak mimpi pasal kerja tu lawaak sangat. hahahahaaa !


oh pasal samuel tu eh . haha . buat pe nak malu o ? org pun penah mimpi shah rukh khan masuk meminang org.
ahahhaha , lagi malu . kan kan !?

haaa. yang mimpi sambung sambung tu org selalu kene . best o .
org kan selalu tido petang , org mimpi tak habis .
then malam tu mimpi tu sambung .
macam tgk movie pun ada . best ! haha .

_anees^ said...

org rs mcm org nie director pulak:P