Friday, February 6, 2009

DANNOK

NAK TAU X?

Abg bwk anis g Alor Setar amek Card die.
Tiba2...

Abg : adik! Jom pi Dannok...
Anis : Haa...bkn nak pi esok ka?
Abg : Slumber ah hari nie.
Anis : Slumber jer!

Kitorg pn trus ar menuju ke Dannok..
Nie 1st time anis nak g time dah besar!

Sampai jer kat Immigration Malaysia, kne 'Q' nak chop Border Pass Abg.
YANG ANIS PULAK!
SELUDUP MASUK DANNOK(siam)..hahaha.
Abg kata kt org Immigration tu anis nak g Duty Free jer.
hahaha!! seronok sgt!

nie tgh 'Q' kt Immigration Siam. huhu.

Immigration kt Siam mmg x check sgt.

smpt lg snap! tp nmpk mcm sedih la plak! benci!

Masuk2 jer Siam trus pg cari mkn!
At first abg nak bwk g tmpt slalu dia mkn tp tutup!
Kitorg mkn kt satu warong nie..Bau mmg sdp....

nie ar warong tu..hihi..

Masa tgh tunggu mknan smpai anis pn check phone and tgk
die nye provider DTAC..
Anis try call die ckp SIAM! hikhik..sbb anis x roaming.


Anis order Ketiau Tomyam.
Abg order Tomyam sotong, telur dadar n nasi putih.
Pastu dorg bg sambal belacan.
Mmg Tomyam die paling sedap!!! Rasa mcm hari2 nak mkn kt sini.
Telur tu nmpk simple jer tp...!! SDP GILER.. smbal belacan pn!
ish! patut laaa! boleh gemuk cani! haaha!


Dah abis mkn tu...
jeng jeng jeng...
Apa lg! SHOPPING!..hehehe..
Anis shopping baju, slipper ngan handbag...
AH! mmg x tahan ar shopping sini..MURAH OOO!!
Sama jer mcm kt PS tp murah lg! gile ar!

Pastu tepi2 jalan tu penuh ngan pulut ayam!

Dalam kol 6.45p.m tu kitorg pn kuar.
Sbb takut..Nnt tiba2 die check anis pulak!
Yer ar masuk secara haram!

kitorg nak blk dah! tu ar abg..yg comel sgt tu....oh oh ..handsome!

nie kt immigration Malaysia. masa nak blk tu. kt dpn tu dah kne check bonet kete!

nie ar border pass abg! Oh..anis xleh buat border pass coz address KL!

ok la penat dah nak tidur!!!

:bofu_48:

No comments: