Thursday, January 8, 2009

Tgk pic nie kan..
Kalau org x sedihpn boleh sedih..
Kalau tgh sedih lagi la sedih..
:(
Anis nk cite skit kat korg satu cerita..hikhik
Watak2 dia ialah:-
Kaca
(bukan nam sebenar, perempuan)

Paku
(bukan nama sebenar, lelaki)

Kertas
(watak tempelan 1)

Penukul
(watak tempelan kedua)

8 jan 2009, 2.14pm

i wish i was ur lover, i wish that u're mine~~~ (ringtone hp :D)

Kaca : heeelllllo00 (suara baru bgn tidur)
Paku : Tidur ker? napa lambat jawab call? (nada kurang senang)
Kaca : Kaca terlelap tadi, xtau nak buat apa dah.
Paku : Paku kt umah dah, next class kol 3pm. Paku maybe x balik this weekend Coz ada PPP(xtau la ape maksud dia, lupa)
Kaca : Oh xpe la.. (dalam nada yang frust skit)
Paku : Kaca jangan nak fikir bukan-bukan ok..ingat Paku kat sini buat apa? Boring tau x? Mcm Paku nie xde keje lain? (marah sgt dah tu..hihi)
Kaca : Paku class dengan Kertas lg? (soalan tu tiba terkuar dari mulut Kaca)
Paku : X la.. Sem lepas pn Paku x kelas dengan Kertas.. Napa? (pelik)
Kaca : Saja.. Oh x ker.. Abis tu rapat cantu2 jer la?
Paku : X rapat cantu2 pulak!!
Kaca : Abis tu dok sms dengan Kertas tu cana? (hihi..memancing kemarahan)
Paku : Dah la Kaca.. Sms pn pasal study.. Kalau nak fikir Paku nie buat mcm2 or apa ker terpulang la..Paku malas nak layan perangai Kaca nie..
Kaca : Ok la kalau malas nak lay.... (tut...tiba Paku letak)

Kaca nak call balik pon Kaca xde credit. Jadi kaca pn membiarkan situasi tegang tu. Itulah perangai yang x dapat dikikis oleh kaca.. Bila Kaca dah terkena dan x boleh mempercayai orang tu, mmg sampai ke sudah dia x percaya orang tu..

8 jan 2009, 7.59pm

Kaca menghantar sms ker Penukul menggunakan Hp mama Kaca..

' Salam Penukul, boleh minta Paku call Kaca balik? Urgent..Thnx.'

5 minit selepas sms tu disend.. Hp Kaca berbunyi..

Kaca : Hello..
Paku : Apa yang urgent sgt?
Kaca : Paku pg mane? Napa x call Kaca? Biar Kaca sorg2.. Mcm nak gila jap..hehe..
Paku : Paku malas la nak layan perangai Kaca nie...
Kaca : Oh malas layan.. (tut..Paku letak lg)

Si Kaca xde credit dan terpaksa membiarkan situasi itu...huhu..
Sian kan? Korang rasa nape mesti situasi nie berlaku dan kenapa si Kaca mesti mcm tu jugak? Dan kenapa si Paku x suka? ish..Byk soklan nie..hahaha!

No comments: