Wednesday, January 7, 2009

Salam 2009!
Hari nie baru la anis boleh nak update Blog nie..
ish ish...Broadband buat pasal!!!!
tp nie pn kne guna Laptop mama sbb kt laptop xde connection lg..
PELIK dan TENSION!!
Oh sbenarnye Anis nak cite pasal life time xde "tenet"..huhu


Kak ery dah mendapat hak penjagaan untuk baby angkat dia..
Ya allah...comey sgt baby tu..
Nur Qasih Damia diberi nama..
Mmg lepas nie Damia menjadi mangsa gomoi2 kitorg ar!!
Maksu pn selamat melahirkan anak lelaki pada 2 Januari 2009!
Nama x dapat di kesan lg..huhu..
Tahniah..tahniah...
Syok oooo!..Ada ramai baby Ooo..

Oh..Tentang azam baru..
Perlu ker ada azam?
Sbb anis rasa hidup anis flow as usual..
Nothing happen..Insyaallah tahun nie ada la perubahan..
huhu..tu kira azam la kan?


Cite pasal 'HIDUP' pulak..
Anis pelik dgn kehidupan nie..
Kadang kita yang btol2 berusaha untuk dapat apa kita nak tp x tercapai..
(mungkin Allah nak duga lg)
Tp org yg dapat apa yg kite cari dorg sia2kan..
Ish...
Xpe..Mungkin kejayaan kita berbeza..
Dan anis berdoa untuk kejayaan kawan2 anis..
Amin..


Bercerita soal 'cinta' pulak..
Kita tak penah tau apa yanga akan kita hadapi dengan kekasih yang kita sayang kan?
Kalau pada anis,
Kalau anis sayang seseorang tu kite akan jaga relationshhip kita..
Anis beruntung mendapat kasih sayang yang membahagiakan..
Bukan saja dari 99 tp dari MAMA, abang dan sme..
Tak lupa jugak kat family 99 sme... :D

Last skali nak sebut kat sini ialah USIA!!
huhu..Umur dah meningkat..
Tapi xde kejayaan lagi..
Ish..angka 22 tu dah besar sangat dah tu..
Mcm x pecaya jer..
Takut pn ada..
Bila dah besar nie byk jugak la mengajar erti bermaafan, Kurang memaki..
hahaha..Yang x dpt kikis lagi ialah SENSITIVE!!
huhu..Sabar jer la...

Alhamdulillah..Anis dengan nina pn dah ok..
(nina tu sapa?..panjang cite nyee..xyah tau)
Walaupn anis xtau ape die rasa tp biar kite baik sangka dgn org..
And anis minta maaf kalau ada terkasar bahasa!!!

No comments: