Thursday, October 9, 2008


Sorry anis xde mood lagi nak cite pasal raya..
Tp anis nak cite pasal "ORANG" yang ske dengki and cite pasal hidup lama anis!

:minimo_31::minimo_31::minimo_31:

Mulut ko busuk ar!
Cite lama aku xyah sebut bleh?
KURANG PANDAI!!!

Geram ok?..
I'm totally change!
ew!

Ada la sorang mamat ni nama dia H. Konon nk berkenalan and korek rahsia pasal anis kat member2 "SAMPAH" tu..
Sudah tentu la perut dorang xleh dok diam untuk menceritakan keburukan orang..
Btol x?
Ish..Nasib la saya ini tidak seperti dulu yang boleh nak memaki hamun orang!
uish...Pedih jugak senanye...
Tapi xpe...Kalau lyn org KURANG PANDAI, kite pn jadi KURANG PANDAI!
Kan?

Boleh pegi M....
thanx..

No comments: