Thursday, October 2, 2008

PULANG BERAYA

Thn nie anis balik kampung dengan menaiki Keretapi Tanah Melayu.
Itulah akibatnye suka beli ticket last minute.

:minimo_03:

Mengikut perancangan, anis ngan mama nk balik naik flight..Tp ticket dah abis.!!
HAHAHA!!
Tapi xpe la..nie kira satu pengalaman la balik naik KTM ke kampung!
FIRST TIME!

Bgn seawal 6.15pagi, untuk siap2 sbab ticket KTM kol 9.10pagi..Naik KTM jugak pg KL sentral
Dengan trainnye ke KL sentral delay!.ewwww....Bag besar!..subhanallah..Jgn ckp la ramai die.

:mPening:

Ticket yang tgl Economy Class! Seat die xleh nk adjust!...Haaa..Mmg keras cam batu ar!!!

:cinonet_35:

Tapi anis x rasa lama sgt sbb asik tidur je...Oh..Untuk pengetahuan korg..Setiap station yang train benti mcm kt IPOH, station die cantik dan modern la..tapi lepas je ipoh, station yang sgt classic dan terlalu dulu2..Mcm kt CHEMOR!..Sorry sbb xde pic..Ngantuk sgt dah..Nmpk pn samar2..Tp mmg cantik la...Korg kne nikmatinye sendri!


Banyak station jugak yang dorg benti..Tu yang lama sgt perjalanan dengan KTM..



Smpai kt Butterworth kol 5.00petang..Cuba korg kira bape lame anis dok atas KTM tu?

:cinonet_46:

Tapi alhamdulillah boleh raya kt kampung!..
Dan alhamdulillah selamat smpai!..

No comments: